Kendte 12. juni 2020

Skuespiller Rebel Wilson viser formerne frem efter corona-karantæne

De fleste havde nok en ide om, at karantænetiden skulle bruges på at komme i ekstra god form. Det er ikke lykkes for alle, men for den 40-årige skuespillerinde har det bestemt været succesfuldt. Nu viser hun sine nye former frem
Foto: MEGA

Det er kun et par uger siden, at den 40-årige ”The Bridesmaid”-skuespiller Rebel Wilson kunne afsløre, at hun havde dedikeret 2020 til at være hendes sundheds-år.

- Om du er nødt til at kravle hen mod dine mål, så bliv ved. Det er det hele værd, skrev hun på et opslag på sin Instagram i slutningen af maj måned for at inspirere andre til at tage samme vej som hende.

Om det var corona-virussen, der satte gang i tankerne hos Wilson, eller om det var planen hele tiden, at 2020 skulle være anderledes, det vides ikke.

Men allerede nu kan skuespilleren vise helt nye former frem i hendes jagt på at nå målet om 75 kilo.

Og hendes fans er vilde med det.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Du ser så fantastisk ud! Stærk og fit! Jeg er på samme rejse som dig, og at kunne se din proces er en inspiration for mig, så jeg bliver ved med at yde det hårde arbejde, er der blandt andet en, der skriver.

Andre har kommenteret på hendes fine bagdel og komplimenterer hendes rejse.

Billederne som ”Isn’t It Romantic”-stjernen har delt på sin på Instagram, viser først en skjult Rebel, der gemmer sine øjne bag en stor hat. Men på det næste billede er det tydeligt at se, at der er sket en stor forskel allerede.

View this post on Instagram

Australia you cheeky possum!

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Hun har også tidligere på året delt billeder af sig selv i en forandret form og haft sine følgere fans med på turen mod vægttabet.

Sponsoreret indhold