Kendte29. marts 2023

Skuespiller Melissa Joan Hart i tårer: Hjalp små børn med at flygte fra skoleskyderi

Den amerikanske skuespiller var ved skolen i Nashville, da en skoleskyder åbnede ild og dræbte seks
Melissa Joan Hart, 46, blev allemandseje, da hun tilbage i 90'erne spillede hovedrollen i "Sabrina, skolens heks". 
Melissa Joan Hart, 46, blev allemandseje, da hun tilbage i 90'erne spillede hovedrollen i "Sabrina, skolens heks".
 Foto: Gary Gerard Hamilton/AP/Ritzau Scanpix

Melissa Joan Hart og hendes mand var på vej til møde på sine børns skole i Nashville, da dagen pludselig tog en uventet og tragisk drejning.

For mens de kørte på vejen myldrede det frem med børnehaveklassebørn, som flygtede fra en skoleskyder, der havde åbnet ild på Covenant Christian Academy i Nashville.

Det er en tydeligt oprørt Melissa Joan Hart, der på sin Instagram fortæller om den forfærdelige episode:

– Min mand og jeg var på vej til skole til konference. Heldigvis var vores børn ikke i skole den dag, fortæller hun om parrets tre børn, der går i en skole ved siden af Covenant Christian Academy.

– Vi hjalp en børnehaveklasse over en trafikeret vej. De klatrede ud af skoven, hvor de forsøgte at flygte fra skoleskyderen, genkalder hun, mens tårerne presser sig på.

– Vi hjalp en mor med at blive genforenet med sit barn... og jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige. Nok er nok. Bed for familierne, siger hun grådkvalt.

Melissa Joan Hart, der er mor til tre drenge, fortæller også, at det desværre ikke er første gang, hun og hendes børn kommer alt for tæt på et skoleskyderi.

– Vi flyttede hertil (til Nashville, red.) fra Connecticut, hvor vi gik på en skole tæt på Sandy Hook, fortæller hun og henviser til et skoleskyderi tilbage i 2012, hvor en 20-årig mand skød og dræbte 20 børn og seks voksne.

– Så det er vores anden oplevelse med skoleskyderi, hvor vores børn er tæt på. Heldigvis er vi alle okay, slår hun fast.

Sponsoreret indhold