Kendte26. maj 2022

Skuespiller Kevin Spacey sigtet for seksuelle overgreb

Den 62-årige skuespiller er nu ramt af endnu fire tilfælde af seksuelle overgreb
Den prisbelønnede skuespiller har før været ramt af voldsomme anklager om overgreb på både mænd og kvinder 
Den prisbelønnede skuespiller har før været ramt af voldsomme anklager om overgreb på både mænd og kvinder
 Foto: MEGA

Den amerikanske skuespiller Kevin Spacey er blevet sigtet for fire tilfælde af seksuelle overgreb mod tre forskellige mænd.

Det skriver medier som BBC og The Telegraph.

Sigtelsen er foretaget på baggrund af politiets undersøgelser af de sager, der har ligget på den anerkendte og prisbelønnede skuespiller.

Sagerne er indsamlet over perioden fra 2005 til 2013.

– Han er desuden anklaget for at have fået en person til at deltage i seksuelle aktiviteter med penetration uden samtykke, siger Rosemary Ainslie, der er leder af den lokale afdeling af anklagemyndigheden CPS (Crown Prosecution Service red.) i en udtalelse torsdag.

Anklagemyndigheden i Storbritannien slår dog fast, at sagerne fortsat undersøges aktivt og at skuespilleren har ret til en retfærdig rettergang.

Skrevet ud af hitserie

I 2017 blev Spacey anklaget af sin skuespillerkollega Anthony Rapp for at have forgrebet sig på ham, da han blot var 14 år gammel. Kevin Spacey var på daværende tidspunkt 26.

Herefter fulgte en række lignende beskyldninger fra både mænd og kvinder, og Netflix besluttede sig for at skrive Kevin Spacey ud af den yderst populære serie "House of Cards".

Kevin Spacey har i løbet af sin karriere modtaget enorm hæder for sit arbejde på film. Herunder en Oscar for både sin hovedrolle i filmen "American Beauty" fra 1999 og sin birolle i "The Usual Suspects" fra 1995.

Sponsoreret indhold