Kendte15. juli 2020

Skuespiller James Roday ændrer navn

Skuespilleren James Roday har besluttet sig for at ændre navn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega433113_057.jpg
 Foto: MEGA

Fremover vil skuespilleren James Roday i professionelle kredse være kendt som James Roday Rodriguez - hans oprindelige navn.

Den 44-årige skuespillers beslutning om at ændre sit navn tilbage skyldes et ønske om at hylde sine rødder og det land, han kommer fra, nemlig Mexico.

I et interview med TV Line fortæller skuespilleren om sit beslutning.

Tidligt i sin karriere fik han besked på, at han måtte få fjernet "Rodriguez" fra sit fulde navn, hvis han ville gøre sig nogle forhåbninger om at score nogle filmroller, og det fik ham til at gå under navnet James Roday i stedet.

- Forestil dig nogen give det råd til en skuespiller i dag - med det klima og "cancel culture", siger James.

- Det ville være det. De er færdige. Men det her var i de sene 90'ere. Det var en anden tid.

Han fortæller desuden, hvordan han på ingen tid gav slip på sit oprindelige navn og sin kulturelle arv ved at droppe "Rodriguez" blot for at få en chance som skuespiller.

- Sandheden er, at det er en dybt personlig beslutning, som jeg tager for mig. Og jeg håber bare, at det er noget, der kan blive forstærket. Jeg håber, at vi alle har de her samtaler i vores liv. Jeg håber, at vi alle reflekterer. Jeg håber, at vi alle lærer ting, som vi troede, vi vidste, men som vi ikke gjorde. Og jeg håber, at vi alle jager den bedste version af os selv, når vi bevæger os fremad, lyder ordene fra skuespilleren.

James Roday Rodriguez er blandt andet kendt fra "Psych" og "A Million Little Things".

Sponsoreret indhold