Kendte3. januar 2022

Skuespiller Fares Fares er blevet far igen

3 blev til 4 hjemme hos ”Afdeling Q”-stjernen Fares Fares og hustruen Clara Hallencreutz
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/wenstrup_0.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Nytåret blev fejret på behørig vis hjemme hos den 48-årige filmstjerne med svenske aner, Fares Fares, og hans 11 år yngre modelhustru Clara Hallencreutz.

Og da 2021 blev til 2022, havde parret og deres knap toårige søn selskab af endnu et familiemedlem – sønnen Tino, der faktisk allerede kom til verden tilbage i maj.

- 2021 - Året hvor tre blev til fire. Godt nytår, skriver Clara under billedet på Instagram, hvor hele den lille familie er pænt klædt på til årsskiftet.

Den svensk-libanesiske skuespiller er særligt er kendt for sin rolle i de fire første ”Afdeling Q”-film som kriminalassistenten Assad, hvor han som bekendt spillede overfor Nikolaj Lie Kaas.

Hemmeligt gift

I sommeren 2020 giftede han sig i al hemmelighed med modellen Clara Hallencreutz Fares, som afslørede vielsen i et interview med det svenske Femina.

- Vi holdt sådan et lille bryllup i smug for et par måneder siden. Det kom lidt pludseligt, fortalte hun.

Året forinden - i september 2019 – bød de deres første lille søn, Ziggy, til verden.

Fares Fares har ikke ligget på den lade side de seneste par år, selvom han ikke længere skal agere Carl Mørcks assistent i Jussi Adler-Olsen-filmene.

Udover at være blevet far nok engang, har han været aktuel i Viaplay-serien ”Partisan”, ligesom han endda kunne ses i hitserien ”Chernobyl” på HBO i slutningen af 2019.

Sponsoreret indhold