Kendte 26. maj 2020

Skuespiller Chris Evans afslører trist fortid: Jeg havde panikanfald

Den populære skuespiller har ikke altid haft det helt nemt, når han har været på optagelse. For 10 år siden begyndte den 38-årige ”The Avengers”-skuespiller nemlig at få panikanfald
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv om skuespiller Chris Evans er mere end blot et kendt ansigt i Hollywood, så har det ikke altid været lige nemt for den ellers garvede skuespiller at være på arbejde.

Det afslører han netop i podcasten ”Awards Chatter”, hvor nogle af de dygtigste mennesker i showbranchen inviteres ind til ofte ganske dybdegående samtaler.

Og det var altså i forbindelse med sådan et interview, at den 38-årige skuespiller delte lidt mere ud af bagsiden af medaljen ved sit liv som skuespiller.

Chris Evans har gennem sin karriere haft bunkevis af skuespiljob - men alligevel har han været usikker på, om hans arbejde mon var godt nok:

- Der var en periode, hvor jeg begyndte at overveje ”jeg kan ikke lave gode film. Jeg ved ikke, hvad det er … Gad vide, hvor mange chancer, jeg får til det her, forklarer Hollywood-skuespilleren ifølge The Hollywood Reporter.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Og tilbage i 2010, da Evans begyndte optagelserne til filmen ”Puncture”, begyndte også kroppen at reagere:

- Det var første gang, jeg begyndte at få mini-panikanfald på en optagelse, forklarer Chris Evans.

- Jeg begyndte virkelige at overveje ”jeg er ikke sikker på, om det her er det rigtige for mig, jeg er ikke sikker på, at jeg føler mig så sund, som jeg burde”.

Heldigvis droppede Evans ikke skuespillet, og kort tid efter fik han rollen som Steve Rogers i filmen ”Captain America: The First Avenger”.

Herfra tog karrieren for alvor fart, og Chris Evans har sidenhen indspillet et hav af film.

Sponsoreret indhold