Kendte17. juni 2022

Skuespiller Aziz Ansari er blevet gift med dansker: Italiensk bryllupsidyl

“Parks & Recreation”-stjernen kan endelig kalde sin danske forsker-kæreste for sin hustru, efter de for nylig lod sig gifte i det solrige Italien
Aziz Ansari
Skuespilleren har for nylig sagt til sin forlovede.
 Foto: MEGA

Hollywoodstjernen kan gå sommeren i møde en hustru rigere.

Ifølge PageSix har den 39-årige Aziz Ansari nemlig for nylig sagt “ja” til sin danske kæreste, forskeren Serena Skov Campbell.

Parret skulle have afholdt den romantiske ceremoni i det solrige Italien – nærmere bestemt Toscana – og de to skulle have inviteret intet mindre end 120 mennesker til festlighederne.

Artiklen fortsætter under billedet

Aziz Ansari og Serena Skov Campbell
Et af de første billeder taget af Aziz Ansari og Serena Skov Campbell. Dengang blev hun fortsat beskrevet som hans "mystiske kvinde".
 Foto: MEGA

“Parks & Recreation”-skuespilleren mødte sin udkårne, da han fortsat var bosiddende i London, hvor hun arbejder for PWC, i 2018.

Deres møde kom i kølvandet på Ansaris #MeToo-skandale.

Skuespilleren kommenterede selv hurtigt på anklagerne og forklarede, at han havde misforstået sin dates ønsker, men at han mente, at deres seksuelle interaktion var noget, de begge havde lyst til.

Men trods skandale, så faldt den danske forsker altså for skuespilleren, og nu kan de to endelig kalde sig selv for ægtefolk.

Sponsoreret indhold