Kendte9. februar 2023

Skuespiller Alex Høgh Andersen indrømmer: – Jeg er bange for sexscener

Noget tyder på, at den 28-årige skuespiller er en smule mindre glad for sit arbejde, når det er sexscener, der skal i kassen
Det er ikke brutale drab, som skuespiller Alex Høgh Andersen er mest bange for.
Det er ikke brutale drab, som skuespiller Alex Høgh Andersen er mest bange for.
 Foto: Gregers Overvad

Det er ikke meget mere end en måned siden, at tredje sæson af Viaplay-hittet “Den som dræber – Fanget af mørket” fik premiere.

Her er det blandt andet brutale mord og mørke hemmeligheder, der er på tapetet – men det er således ikke noget, der skræmmer Alex Høgh Andersen, der i krimiserien spiller rollen som drabsmistænkte Bjørn.

Faktisk bliver han slet ikke bange for uhyggelige ting, når han indspiller film, fortæller han, da Viaplay Group, som står bag den populære serie, hvor skuespilleren således netop nu er aktuel, præsenterer kommende serier og film på streamingtjenesten.

Til gengæld er der andre ting, der kan hyle Alex Høgh Andersen helt ud af den:

– Jeg bliver bange for sexscener. Det er ikke særlig sjovt – det bliver ikke særlig romantisk og charmerende, forklarer Alex Høgh og uddyber, at det trods hans frygt blot handler om teknik.

I den nye sæson af “Den som dræber – Fanget af mørket” følger seerne den garvede profiler Louise Bergstein, der spilles af skuespillerinde Natalie Madueño, som sammen med politiet forsøger at opklare en række bestialske mord, hvor Bjørn, spillet af Alex Høgh, er blandt de mistænkte.

Du kan se “Den som dræber – Fanget af mørket” på Viaplay.

Sponsoreret indhold