Skræmmende: 16. uhyggelige citater fra børn

Har du også hørt børn sige noget uhyggeligt helt ud af det blå?

Har du også hørt børn sige noget uhyggeligt helt ud af det blå?

Foto: All OverUhyggen breder sig. Kan du mærke det?

SE og HØR vil nu fortælle dig 16 små historier fra virkelighedens verden, hvor børn har overrasket voksne med nogle uhyggelige citater.

LÆS OGSÅ: Gustav og Sy Lee så spøgelse

1. Da jeg babysittede en dreng, så vi TV i kælderen. Lige pludselig slukkede han TV'et og drejer hovedet, så han kigger direkte ind i væggen. Han kiggede ind i væggen i tre minutter, og så sagde han: "Ikke nu". Derefter så han igen TV, men kun i et par minutter, indtil han atter slukkede TV'et og kiggede ind i væggen. Denne gang sagde han: "Vi ses senere, okay?!" Hold op, hvor blev jeg bange.

2. En tumling, som jeg tit passede, da jeg var yngre, vågnede engang midt om natten og skreg, at der var noget under hans seng. Jeg tjekkede og forsikrede ham for, at der ikke var noget. Så kiggede han op på mig og sagde: "Han er bag dig nu."

3. For to år siden så jeg i min årsbog fra folkeskolen. Min femårige kusine kom hen og bladrede i bogen sammen med mig, og pludselig stoppede hun, da hun fik øje på en dreng fra 2. klasse. "Han ligner Nicolas!", sagde hun. Jeg spurgte: "Hvem er Nicolas?" og så sagde hun: "Det er drengen inde i mit skab." Vi kiggede lidt videre i bogen, men jeg var nær død af skræk.

LÆS OGSÅ: Troels Lyby boede sammen med spøgelse

4. For få år siden lagde jeg min vens datter i seng. Dengang var hun tre, og hun havde tit svært ved at falde i søvn. Den aften spurgte hun mig, hvorfor hun overhovedet skulle sove. Jeg forklarede, at det er sådan man bliver frisk. Så pegede hun ud i værelset og spurgte: "Hvad så med den lille pige der?"

5. Min niece er fire år gammel og taler tit om hendes storesøster. Men hun er enebarn. Det mærkelige er, at hun på ingen måde kan vide, at hendes mor fik en abort for mange år siden.

6. Da jeg besøgte min tante, gik jeg forbi børneværelset, hvor min kusine sov. Dengang var hun fire år og meget hyperaktiv. Hun lavede en masse underlige ansigter, og jeg spurgte hvorfor. "Damen derovre laver også ansigter," sagde hun. Det var uhyggeligt nok i sig selv, for der var ikke andre i værelset. Jeg prøvede at finde ud af hvad hun mente, og så sagde hun: "Hendes lange hår er viklet rundt om hendes hals," og så pegede hun ud i rummet. Det gik op for mig, hun nok havde set et spøgelse, som var ved at blive kvalt.

LÆS OGSÅ: Jane Aamund har set spøgelser

7. Jeg mistede min kæreste på tragisk vis, da han blev skudt. Få dage efter hans død, besøgte jeg hans lille nevø. Han kom hen til mig, da jeg sad og græd i stuen og spurgte mig, hvorfor jeg var jed af det. Jeg forklarede selvfølgelig, at det var på grund af min kæreste var død. Nevøen så lidt forvirret ud, og så sagde han pludselig. "Hvorfor er du ked af det? Han sidder jo ude på dørtrinnet."

8. Jeg passede en pige ved navn Sarah, som altid elskede, når jeg skulle passe hende. En aften sagde hun til mig: "Når du dør, så vil jeg putte dig i et glas, så jeg kan beholde dig og være sammen med dig for evigt."

9. Ude i haven så jeg min nabos treårige datter, som kiggede op på mig og sagde: "Hvornår kommer babyen ud af din mave?" To dage senere fandt jeg ud af, at jeg var gravid.

10. Min nevø sad engang og tegnede, og jeg spurgte ham, hvad det forestillede. "En skelet-maskine," sagde han. Men da jeg kiggede nærmere efter kunne jeg se, at det var en maskine, som skulle fjerne alt kød og blod fra et menneske. Der var endda huller, som blodet kunne flyde ud af.

11. En aften, da jeg babysittede min venindes femårige dreng, tegnede han en kvinde, som hang ned fra loftet. Så kiggede han op på mig og sagde: "Hun fortalte mig, at jeg skulle tegne det. Hun kommer efter dig. Gem dig."

12. Jeg lå i sofaen og hyggede med min treårige søn, da han meget seriøst sagde til mig: "Jeg lover, at jeg aldrig vil tygge på dine knogler. Det lover jeg."

LÆS OGSÅ: Wupti-Pede skræmte spøgelse væk

13. For år tilbage passede jeg min venindes datter. Den aften gik hun hen til vinduet og kiggede ud i mørket i flere minutter. Jeg synes det var underligt, så jeg gik hen for at se, hvad der var galt. Da jeg kom derhen udbrød hun: "Skræmmende. Alt for skræmmende". Så bad hun mig om at holde om hende, og det gjorde jeg i en god halv time. Lige indtil hun begyndte at gentage: "Mørket kommer nu. Mørket kommer nu."

14. Min seksårige dreng tog vores hundehvalp op og begyndte at sige: "Kosfest den! Korsfest den! Korsfest den!" Det var pænt skræmmende.

15. Min lille nevø plejede at fortælle mig om en kvinde, som besøgte ham i hans værelse om natten. Han sagde, at hun havde en rød kjole på, og hendes navn var Frannie. Hun plejede at synge for ham... Og så svævede hun.

LÆS OGSÅ: Denne trailer er for uhyggelig til biograferne

16. Begge mine børn taler - og går - i søvne. Den ældste græd i søvne en aften, hvorefter han rejste sig og låste sig selv inde på badeværelset. Det tog faktisk lang tid at få ham ud derfra. Jeg endte med at sove på sofaen, men senere om natten vågnede jeg med en følelse af, at jeg blev overvåget. Min søn stod lige ved siden af mig, og jeg fik et chok og spurgte, hvad han lavede. Hans svar? "Manden ser på dig, mens du sover." Og så gik han tilbage i seng. Den nat kunne jeg ikke sove.

Historierne er fundet på www.reddit.com

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close