Kendte13. januar 2017

Ekskæreste angreb hende med syre: Skønhedsdronning risikerer at miste synet

En italiensk skønhedsdronning risikerer at miste synet på begge øjne, efter at hendes forsmåede ekskæreste angiveligt kastede syre i ansigtet på hende tirsdag.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skoenhedsdronning.jpg
 (Foto: Privat)

Den italienske skønhedsdronning og tidligere TV-værtinde Gessica Notaro ligger lige nu hårdt kvæstet på et hospital i den italienske by Cesena.

Tirsdag blev den 28-årige skønhed på brutal vis angrebet af sin forsmåede ekskæreste ude foran sit eget hjem, og angrebet kan have kostet Gessica Notaro synet på begge øjne.

Ekskæresten smed nemlig syre i ansigtet på den unge kvinde – og syren har skadet skønhedsdronningens øjne så meget, at lægerne på det italienske hospital frygter, at hun vil blive blind.

Det skriver flere italienske medier ifølge Daily Mail.

https://imgix.seoghoer.dk/skoenhedsdronning2.jpg
 (Foto: Privat)

28-årige Gessica Notaro blev i 2007 kåret til Miss Romagna i sin hjemregion. Foto: Privat

Ekskæresten lå angiveligt på lur, da 28-årige Gessica Notaro tirsdag kom hjem til sin lejlighed i udkanten af den italienske ferieby Rimini. Ekskæresten sprang frem og kastede syre i hendes ansigt.

Foruden de alvorlige skader på øjnene har Gessica Notaro også fået alvorlige syreskader på kinder, hovedbund, hofter og ben.

- Hun er ikke i fare for at miste sit liv, men skaderne er omfattende. Der vil gå nogle dage, før vi kan vurdere, hvor slemt det er, siger sygehusdirektøren Davide Melandri ifølge Daily Mail til de italienske medier.

Ekskæresten, den 29-årige bodyguard Jorge Edson Tavares, er anholdt og i politiets varetægt, men nægter sig skyldig.

Parret slog op i august sidste år efter at have datet i to år. Bruddet tog ifølge de italienske medier hårdt på Jorge Edson Tavares, der eftersigende blev ved med at chikanere sin ekskæreste.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skoenhedsdronning.jpg
 (Foto: Privat)

Gessica Notaro risikerer at miste synet på begge øjne, efter hun tirsdag blev angrebet sin ekskæreste. Foto: Privat

28-årige Gessica Notaro blev i 2007 kåret til Miss Romagna i sin hjemregion, og hun nåede også finalen i Miss Italia. Desuden har hun haft flere TV-optrædener, ligesom hun også har været vært på et TV-program.

Angrebet har rystet Italien og ikke mindst de personer, der er tætte på Gessica Notaro:

- Hun smilte altid og var altid optimistisk. Hendes mor er fuldstændig knust af det her, siger en rystet veninde således ifølge Daily Mail til avisen La Repubblica.

Sponsoreret indhold