Skiftede hudfarve: Nu kæmper hun for sortes rettigheder

Martina BIG går nu under navnet Malaika Kubwa.

Martina BIG går nu under navnet Malaika Kubwa.

Foto: Privatfoto

Malaika Kubwa er en af de få, som har prøvet både at være hvid og sort - og efter hun har påbegyndt sit liv som sort kvinde, er hun kommet frem til, at behandlingen af sorte mennesker er for dårlig. 

Det fortæller hun i et interview med The Sun

- Desværre bliver mange sorte mennesker behandlet som andenrangsmennesker. Det kan ikke blive ved, at hvide mennesker lever et bedre liv end sorte ved at udnytte og undertrykke dem.

- Jeg kan derfor godt forstå, at sorte mennesker ikke længere vil acceptere uretfærdighederne og demonstrere for en bedre fremtid, siger den 32-årige tyske model. 

verdens største bryster

Malaika Kubwa blev først kendt for sine vilde plastikoperationer, hvor hendes bryster tilsyneladende aldrig er stoppet med at vokse. I 2017 kunne hun derfor bryste sig af at have de største implantater i Europa. 

Men mere vil have mere, hvorfor hun i 2019 fik nye og endnu større implantater, så hun nu kan påberåbe sig æren af at have verdens største implantater. Kubwa har fået i alt 23 brystoperationer. 

Det var også i 2017, at Malaika Kubwa, dengan Martin BIG, begyndte sin rejse hen imod den mørke hud. 

I 2018 rejse hun til Kenya og blev døbt Malaika Kubwa, som på swahili betyder henholdsvis "engel" og "stor".

Facebook skriver den storbarmede aktivist. 

'Siden jeg nu er en sort kvinde, er det vigtigt for mig at kalde opmærksomhed på, at i mine lande har sorte mennesker dårlige vilkår og bliver undertrykt.'

Malaika Kubwa fortæller desuden, at hun støtter Black Lives Matter. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close