Kendte7. januar 2009

Ski’ pinligt

En amerikansk mand hang pludselig bukseløs med hovedet nedad i en skilift. Det var et uheld
Uheld i uheld: En 48-årig amerikansk skiturist faldt både ud af skiliften og tabte bukserne
Uheld i uheld: En 48-årig amerikansk skiturist faldt både ud af skiliften og tabte bukserne
 Foto: thesmokinggun.com

Det, der skulle have været en frisk og frejdig start på det nye år, blev til en pinlig og ubehagelig oplevelse for en 48-årig amerikansk skiløber.

Da han var på vej op til løjperne i Colorado i USA, faldt han ud af liften. Kun hans bukser forhindrede ham i at falde ned i snedriverne. Men prisen for "redningen" var, at han hang med kronjuvelerne ude og hovedet nedad i et kvarter.

Liften blev hurtigt stoppet og bugseret hen til et sted, hvor et redningsmandskab kunne hjælpe manden ud. Men han nåede at hænge så længe, at adskillige andre skiturister fik nogle højst usædvanlige feriebilleder i kassen.

Den uheldige - og kolde - skiløber kom ikke til skade ved hændelsen. Efterfølgende har han været i så megen vigør, at han lagde sag an mod Vail Resorts, der er det firma, som drev skiliften. Det kommer dog ikke til en retssag, for skilift-operatøren og den uheldige mand har indgået et forlig.

Måske var det frygten for igen at få fremvist sine ædlere dele på billeder som bevismateriale i retten, der har været medvirkende årsag til, at manden tog imod kompensationsbeløbet og forsøgte at lægge oplevelsen bag sig. Men mon ikke han vælger at bruge pengene på en badeferie i stedet for en skiferie.

Man kan se endnu flere billeder af den bukseløse skiløber på http://www.thesmokinggun.com/archive/years/2009/0106091vail1.html

Sponsoreret indhold