Kendte16. maj 2022

Sked hun virkelig i sengen? Nu svarer Amber Heard på lorteanklagerne

Den amerikanske skuespillerinde påstår hårdnakket, at hun under ingen omstændigheder kunne finde på at skide i sengen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega856838_001.jpg
 Foto: MEGA

Johnny Depp og ekskonen Amber Heard er i disse dage i intens krig med hinanden.

Parret kæmper nemlig et indædt retsdrama i retten i Fairfax, Texas i USA, hvor den 58-årige "Pirates of the Caribbean"-stjerne har lagt sag an mod sin forhenværende hustru.

Her er der efterhånden kommet mange vilde påstande på bordet fra begge parter, og der især en af anklagerne, der har taget teten, som den mest opsigtsvækkende af slagsen. For sked den 36-årige skuespillerinde virkelig i sengen for at provokere sin piratmand?

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega848244_004.jpg
 Foto: MEGA

Amber Heard ved retten i Fairfax, Texas tidligere på måneden. (Foto: MEGA)

Efter adskillige dages pause i sagen, er Johnny Depp og Amber Heard tilbage i deres respektive stole i retssalen, og mandag fik Heard så mulighed for at kommentere på den vilde lortehistorie.

Ifølge Johnny Depp valgte Heard nemlig at smide en gedin lort i parrets seng efter skænderi mellem dem på hendes 30-års fødselsdag.

Amber kan mandag fortælle, at hun ikke husker, at der var lort i sengen.

Hun fortæller dog, at hun havde efterladt parrets to hunde, Pistol og Boo, i sengen, mens hun og veninderne pakkede sammen og gjorde klar til at tage til den californiske musikfestival Coachella.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Johnny Depp
 Foto: MEGA

Johnny Depp vinker til sine fans, da han forlader retten i Fairfax, Texas d. 3. maj. (Foto: MEGA)

- Boo havde spist Johnnys weed, da hun var hvalp og havde problemer med maven hele sit liv, siger Amber Heard fra vidnesskranken.

Da Amber blev spurgt ind til, om det var en slags ond spøg at efterlade en lort i parrets seng, lød svaret klart og tydeligt fra "Aquaman"-stjernen:

- Overhovedet ikke. Overhovedet ikke. For det første, så synes jeg ikke, det er sjovt. Jeg var ikke i humør til at lave sjov. Mit liv var ved at falde fra hinanden.

- Jeg var lige blevet angrebet på min 30-års fødselsdag. Det var ikke just en god tid, og jeg synes ikke, at det er sjovt. Punktum. Det er ulækkert.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/wennphotosfour887671.jpg
 Foto: MEGA

Johnny Depp og Amber Heard til premiere i januar 2015 - bare en måned før de blev gift på Depps private ø. (Foto: MEGA)

Amber Heard tilføjer desuden, at huset, hun på det tidspunkt opholdte sig i, udelukkende var et sted, hun tog hen, når parret var uvenner. Der var ifølge hende derfor ingen grund til at tro, at Johnny ville vende tilbage til huset og finde nogen lort i nogen seng.

Sponsoreret indhold