Kendte 17. december 2021

"SKAM"-stjerne indtager dansk serie

Så er der dritkul nyhed til alle "SKAM"-elskere: En af hitseriens stjerner optræder nemlig i en ny, dansk tv-serie med skuespillere som Amalie Dollerup (som hun kysser!), Ellen Hillingsø og Jonathan Harboe i hovedrollerne.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Josefine Frida Pettersen blæste os bagover som den blonde, læbestiftelskende Noora i "SKAM".

Nu er hun tilbage, men i et helt andet format.

Josefine Frida Pettersen spiller nemlig med i en ny, dansk dramaserie, der kommer på discovery+ og Kanal 5 næste år.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: NRK)

Noora var vild med William i "SKAM". Foto: NRK

Serien hedder "DOPAMIN" og er løst inspireret af kriminalsager fra hele verden. Den foregår på et fiktivt hospital i Aalborg, hvor Josefine Frida Pettersen spiller den norske sygeplejerske Ida, som er ny.

Her bliver hun bedste veninder med kollegaen Maiken, der spilles af Amalie Dollerup, som vi især kender fra "Badehotellet", som arbejder sammen med sin mand, Jacob, der er læge og spilles af Jonathan Harboe fra "Sjit Happens".

Og så er der ellers lagt op til noget af et trekantsdrama, for Idas charme vender op og ned på Maiken og Jacobs forhold.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: discovery+

Josefine Frida Pettersen, som vi kender som Noora i "SKAM", spiller sygeplejersken Ida i den nye danske serie "Dopamin". Her kysser hun Amalie Dollerup i serien. Foto: Discovery+

- Med Ida kommer kaos, og før Maiken ved af det, hvirvles hun ind i en verden af manipulation, begær og uventede dødsfald, skriver Discovery i en pressemeddelelse om "DOPAMIN".

Discovery beskriver serien som et psykologisk, relationsbåret trekantsdrama, der undervejs tager en overraskende drejning, hvor dystre hemmeligheder bliver afsløret, og hovedpersonerne kommer ud i et farligt spil med livet som indsats.

"DOPAMIN" kommer til foråret.

Sponsoreret indhold