Kendte 25. august 2021

Skal det være dig? Joseph Gordon-Levitt søgere danskere til filmprojekt

Til et hemmeligt filmprojekt søger den amerikanske Hollywoodstjerne en række danske stemmer til et indtale en særlig sætning
Foto: MEGA

Har du drømmene og talentet? Så er Hollywood lige om hjørnet. Eller noget i den stil. 

Den amerikanske skuespiller Joseph Gordon-Levitt skriver nemlig på sin Facebook-profil, at han er på jagt efter de helt rigtige, danske stemmer til et animationsprojekt. 

Det eneste, man som dansker skal gøre, er, at indtale en særlig sætning på dansk - og gerne på så mange forskellige måder, som du nu kan finde på. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Joseph Gordon-Levitt med skuespillerinden Scarlett Johansson. De medvirkede begge i filmen "Don Jon" fra 2013. (Foto: MEGA) 

- Hej Danmark! Er der nogen, der tale dansk, der er interesserede i at lave lidt voice acting i dag? Jeg leder stadig efter et par stykker, der kan indtale den her sætning, skriver "500 Days of Summer"-stjernen til sit opslag, der desuden er prydet med et mægtigt dannebrogsflag. 

Opslaget er godt nok blevet delt for fem dage siden, men det er fortsat muligt at indsende sin indtalelse via det link, Gordon-Levitt har delt. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sætningen, der skal indtales, er: "I'm scared to death out here!", og hvordan du vil vælge at oversætte den, lader til at være mere eller mindre op til dig selv. Du kan eksempelvis gå med "Jeg er dødsensbange herude".

Bliver din stemme valgt til projektet, så skal du dog ikke just regne med, at Oscar-nomineringen er lige om hjørnet. Alt tyder nemlig på, at der blot er tale om et lille animationsprojekt inspireret af en illustration. 

Projektet er en del af den kreative samarbejdsplatform, HitRecord, som Hollywoodstjernen grundlagde tilbage i 2005. Siden 2010 har det været muligt for brugerne af platformen at tilbyde deres kreative evner mod en mindre betaling. Firmaet har blandt andet stået bag filmen "Don Jon" fra 2013 og en lang række andre kortfilm, bøger og musik.

Se Joseph Gordon-Levitts opslag her: 

Sponsoreret indhold