Skadet i Parken: Minds of 99-forsanger Niels Brandt spillede videre trods trykkede ribben

Foto: Mikael Rieck

50.000 mennesker med massiv nedlukningstræthed var samlet i Parken i lørdags, da Minds of 99 gik på scenen for at give dem en tiltrængt live-oplevelse. Og endda en historisk én af slagsen.

Som det første band i Europa har de nu spillet stadionkoncert med fuld kapacitet for første gang, siden coronapandemien brød ud.

Men det var ikke uden knubs, da den blonde forsanger Niels Brandt gav alt, hvad han havde i sig.

Det fortæller han til Soundvenue.

Kastede sig ind i hegn

Faktisk gik det ud over ”et par ribben”, som han i kampens hede fik trykket.

- Da jeg skulle fra ”Solkongen” til ”Ung kniv”, skulle jeg transporteres igennem publikum med en masse vagter, og de fik mig hen til hegnet, men ikke hvor der var en indgang. Det var helt umuligt at komme igennem til den, der var fuldstændig mennesketryk dér, fortæller han, før han fortsætter:

- Jeg havde mikrofonen i den ene hånd og skulle hurtigt op på scenen til første vers af ”Ung kniv”, så jeg kastede mig bare ind over hegnet, og så fik jeg trykket højre ribben. Det gjorde lidt nas bagefter, men det var det hele værd.

Efter det lille uheld frygtede den 38-årige sanger, at han havde brækket et ribben, men det var stadig muligt for ham at synge uden store smerter.

Og så må showet jo gå fortsætte.

Den historiske musikbegivenhed høstede efterfølgende flotte anmeldelser hele vejen rundt. I Politiken blev Minds-drengenes bedrift kaldt for ”fuldkommen ekstase”, hvorefter avisens anmelder kvitterede med 6 hjerter.

Koncerten blev desuden kaldt for en ”mindeværdig kraftpræstation”, ligesom en anmelder skrev at bandet ”spillede over evne”.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close