Kendte 12. juni 2019

Sjov video: Pilou Asbæk som Harry Potter

Noget af det, som Pilou Asbæk er bedst til, er at få folk til at grine. Lige præcis det får den dygtige skuespiller i den grad folk til i dag - nu som Harry Potter
(Foto: Thomas Laursen)

Hvis man er i selskab med Pilou Asbæk, bliver ens lattermuskler trænet godt og grundigt. Og følger man den dygtige skuespiller på Instagram er tilfældet det samme.

Her deler "Game of Thrones"-stjernen flittigt sjove videoer og billeder, som får hans næsten 700.000 følgere til at trække på smilebåndet.

Og i dag har den 37-årige dansker så gjort det igen.

På netop Instagram har Pilou delt en video, hvor han skal forestille Harry Potter flyvende rundt på en kost. Dog ikke med samme alvor, som vi er vant til at se drengen med de runde briller gøre det.

Artiklen fortsætter under videoen...

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Iført en kappe sidder den danske verdensstjerne på en kost, mens han i ret så elegant stil flyver gennem Londons gader. 

Efter en tur forbi blandt andet Big Ben ender Pilou med at flyve på sin kost langs en togbane, som til sidst fører ham til skolen, hvor Harry Potter som bekendt går, Hogwarts.

Flere gange har den danske lærredkunster en eller begge arme over hovedet og ser ud til at styre den flyvende kost uden brug af hænderne.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: HBO)

Pilou Asbæk i "Game of Thrones" (Foto: HBO)

Til den morsomme video, der er optaget i Warner Bros Harry Potter studie i London, har Pilou naturligvis tilknyttet en næsten lige så sjov tekst.

- En drøm er blevet til virkelighed. Jeg fik endelig mit kørekort (til at flyve på kost red.), hvilket er fantastisk. Mine skuespillerevner er dog mere tvivlsomme, skriver den danske verdensstjerne efterfulgt af et hav af grinende emojis.

Her kan du se hele den røde løber fra Zulu Awards 2019, hvor Pilou Asbæk var vært:

Sponsoreret indhold