Kendte2. april 2021

”SJIT Happens”-holdet tog fans ved næsen: - Det var bare en aprilsnar

Der kommer alligevel ikke en film baseret på serien om de fem festlige roomies i København
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-51097_0.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Rigtig mange fans af Zulu-serien ”SJIT Happens” glemte at tjekke kalenderen, da de faldt over skuespiller Jonathan Harboes opslag på Instagram i går.

Her fremgik det, at den populære tv-serie går til filmen. At der ganske enkelt er en ”SJIT Happens THE MOVIE” på vej, som han skrev.

Men ak, det hele var blot en troværdig og fantasifuld aprilsnar. Og det faldt ikke i god jord hos alle i kommentarene.

- Hvis det er en aprilsnar, er det overhovedet ikke sjovt, skriver en af Harboes 54.000 følgere, mens en anden kalder det ”mega tarveligt”.

Ikke umuligt

Fans af serien har måtte undvære deres komedie-fix fra de fem stjerner Stephania Potalivo, Claes Quaade Mortensen, Ruben Søltoft, Jonathan Harboe og Nikolaj Stokholm siden det sidste afsnit blev sendt i 2017.

De mange skuffede fans fik dog ifølge Ekstra Bladet sat gang i tankerne hos opslagets afsender – og muligvis 1. aprils helt store sejrherre, når det kommer til at strikke en veludført spøg sammen.

For selvom alle skuespillerne var enige om, at det for fire år siden var på tiden at stoppe, mens legen stadig var god, så er han ikke afvisende overfor ”SJIT Happens” på det store lærred en dag.

- Men jeg har det sådan, at hvis der kommer et godt manus, så skal jeg ikke kunne afvise det. Hvis der kommer nogen og skriver et fedt manus med en historie, der har noget tyngde, så kunne det godt være, vi skulle tale igen. Men lige foreløbig er der i hvert fald ikke nogen planer, fortæller han til Ekstra Bladet.

Så mon ikke, der er nogen "SJIT Happens"-hungrende fans derude, der straks går i gang med underskriftsindsamlingen?

Ellers hvad med at gå benhårdt efter komiker Nikolaj Stokholms idé, som han lufter under sin tidligere medspillers aprilsnar?

- Den gav sgu da likes gamle dreng. Skal vi ikke også lave Sjit Happens the musical?

Serien vandt adskillige priser i løbet af sæsonerne mellem 2012 og 2017.

Sponsoreret indhold