Kendte11. februar 2023

Sjældent syn: Khloé Kardashian deler video med sin lille søn

Den 38-årige Kardashian-søster har ikke ligefrem for vane at dele videoer af det lille vidunder
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Se videoen med de mest ekstreme gaver, som medlemmer af Kardashian-familien nogensinde har modtaget.
 Video: Aller TV

Khloé Kardashian har i den grad været hemmelig, når det kommer til hendes søn, som hun sidste år i august fik sammen med ekskæresten Tristan Thompson.

Fans fik første gang muligheden for at se et glimt af den mellemste Kardashian-søsters lille dreng, da der i september var premiere på anden sæson af "The Kardashians". Men efterfølgende har det været sparsomt med billedmateriale på de sociale medier.

Det er da heller ikke, fordi den nyeste video af det mindste Kardashian-vidunder viser supermeget af den lille søn. Faktisk får fans af klanen slet ikke lov til at se hans ansigt.

Og det er noget, der skaber undren hos flere Khloé-følgere:

– Jeg forstår ikke, hvorfor det tager jer så lang tid at vise jeres babyers ansigter. Man skulle tro, I ville være stolte af jeres børn og have lyst til at vise dem frem, skriver en følger.

Khloé Kardashian har tidligere udtalt, at hun vil afsløre navnet på sin lille søn, "når det rigtige tidspunkt kommer".
Khloé Kardashian har tidligere udtalt, at hun vil afsløre navnet på sin lille søn, "når det rigtige tidspunkt kommer".
 Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

– Hvorfor besværet – jeg kan ikke engang se, hvordan han ser ud. Jeg ville være stolt over at vise ham frem til verden, stepper en anden i.

Hvad er barnets navn?

Det er ikke kun sønnens udseende, den yngste Kardashian-søster er hemmelighedsfuld omkring. Heller ikke hans navn har Khloé afsløret for omverden.

Der er dog én detalje, vi må vide:

– Det starter med “T”. Det er egentlig de eneste navne, jeg har overvejet, afslørede Khloé til momager Kris Jenner, da første afsnit af familiens hitserie rullede over skærmen i september sidste år.

Og “T” er i den grad også et populært begyndelsesbogstav i Kardashian-klanen. For ikke nok med, at Khloés nu ekskæreste hedder Tristan, og deres fælles datter hedder True, så er søstrene Kourtney og Kylie således også sammen med hver deres Travis – Blink-182-trommeslageren Travis Barker og rapperen Travis Scott.

Sponsoreret indhold