Kendte4. oktober 2023

Sjældent syn: 97-årige Dick Van Dyke spottet i offentligheden

Den aldrende filmstjerne hoppede en tur i kørestolen forleden for at smutte en tur i forlystelsespark med sin MEGET yngre kone
EXCLUSIVE: **PREMIUM EXCLUSIVE** Dick Van Dyke & wife
Dick Van Dyke er blevet spottet i Disneyland med sin unge kone, Arlene Silver.
 Foto: Splashnews/Ritzau Scanpix

Når man har scoret en kvinde, der er mere end 45 år ældre end dig selv, så kan det være svært at følge med. Især hvis man nærmer sig de 100 år.

Det måtte den ikoniske skuespiller Dick Van Dyke sande forleden, hvor han for en sjælden gangs skyld blev spottet i offentligheden.

Her var den 97-årige "Mary Poppins"-skuespiller nemlig hoppet en tur i kørestolen for at kunne tage med sin 52-årige hustru, Arlene Silver, i forlystelsespark.

Det skriver Page Six.

2020 Kennedy Center honoree, actor Dick Van Dyke and his wife, Arlene Silver attend the 43nd Annual Kennedy Center Honors at The Kennedy Center on Friday, May 21, 2021, in Washington. (AP Photo/Kevin Wolf)
Sådan så Dick Van Dyke og konen ud tilbage i 2021.
 Foto: Kevin Wolf/AP/Ritzau Scanpix

Ifølge det amerikanske medie var Dick Van Dyke og konen i Disneyland i Californien, og de virkede begge til at være i højt humør.

Filmstjernen blev blandt andet set på en balkon, hvor han muntert vinkede ud til nogle fans, viser en video på Instagram.

- Han er en absolut legende, skriver en fan til videoen.

- Det var helt magisk at få lov til at se den eneste ene Dick Van Dyke, lyder det fra en anden.

Dick Van Dyke og Arlene Silver mødte hinanden i 2007, da han var 81 år gammel, mens hun var 35. De startede som venner, men forholdet udviklede sig altså til noget romantisk, og i 2012 blev de gift.

Dick Van Dyke var før forholdet til Arlene Silver gift med skuespillerinden Michelle Triola.

De to nåede at være gift i 30 år, før hun gik bort på tragisk vis i 2009.

Før Michelle Triola var han gift i 36 år med Margie Willett, som han har fire børn med, men de brød med hinanden i 1984.

Sponsoreret indhold