Kendte17. august 2022

Sisse Gram de Fries er gravid: Fantastisk og forfærdeligt

Improkomikeren Sisse Gram de Fries, der er inde i DR-figuren Børste, venter sit første barn. Graviditeten har givet hende en fornyet respekt for mødre
Børste er gravid. Eller … så tæt på gravid som muligt.
Børste er gravid. Eller … så tæt på gravid som muligt.
 Foto: DR

Er du forælder til småbørn, er der stor sandsynlighed for, at du har set ganske meget til Sisse Gram de Fries.

Det er nemlig hende, der er inde i DR-figuren Børste, der hersker på public service-tilbuddet til de helt små danskere: Minisjang.

Pindsvinet Børste optræder i samtlige af Minisjangs introer, og i liveaction-serien balancerer figuren med balloner, bogstaver og børnelege i massevis. Inde i dragten er 35-årige Sisse Gram de Fries, der har læst, undervist og optrådt med impro comedy med blandt andre gruppen Den Lalleglade Brigade og også står bag børnepodcasten "Oldefars drømmebil".

I slutningen af året bliver børneidolets erfaringer med børn og lege sat på sin endelige prøve, når Sisse Gram de Fries bliver mor.

Det fortæller DR-stjernen på sin Instagram-profil, hvor hun har delt et billede af babybulen med en stempelkande foran. Det er nemlig lige præcis den størrelse, barnet har nu, afslører Sisse Gram de Fries.

Artiklen fortsætter under opslaget …

– Jeg havde aldrig nogensinde troet, at jeg skulle være gravid. Men nu er jeg altså netop det. Og det er fantastisk, forfærdeligt, lykkeligt, angstfyldt og en meget syret oplevelse, skriver Sisse Gram de Fries, der venter sig sammen med kæresten, Anders Melgaard.

– Jeg har fået en fornyet respekt for alle mine formødre og andre kvinder og mænd, som gennemgår denne livsomvæltende proces. Eller som brændende ønsker sig den. Eller som er i tvivl om den. Eller dem som helst vil være fri.

Sisse Gram de Fries går på barsel til november.

Sponsoreret indhold