Kendte24. juni 2020

Sindssyg forvandling: Sådan har du ikke set Chris Pratt før

I dag kender vi Hollywood-stjernen Chris Pratt som en veltrimmet og muskuløs fitness-fyr. Men for bare syv år siden så skuespilleren noget anderledes ud
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega612827_001.jpg
 Foto: MEGA

”Jurassic World”-skuespilleren Chris Pratt fyldte mandag 41 år gammel, og i den forbindelse er der dukket et gammelt interview op med stjernen, der ser noget anderledes ud, end han gør i dag.

Interviewet stammer tilbage fra dengang han var en del af serien ”Parks and Recreation” og er lavet med Young Hollywood.

- Vi ønsker tillykke med fødselsdagen til Chris Pratt, som i dag er mere kendt end alle de mennesker, han nævner i det her klip, skriver de på Twitter.

Men udover, at den 41-årige stjerne kaster om sig med navne som Tom Cruise, Sarah Evans, Chris Evans og Matthew McConaughey i videoen som store stjerner.

Så er der ikke meget tvivl om, at Young Hollywood har ret i, at han i dag sagtens kan måle sig med de andre stjerners størrelse.

Både i status og i kropsstørrelse!

For det er tydeligt, at der er sket en hel del siden for Chris Pratt, der i dag nok er bedst kendt for sin rolle i ”Jurassic World”-filmene og ikke mindst i rollen som Peter Quill ”Star-Lord” i Marvel-filmene.

Faktisk var det også hans rolle i ”Guardian Of The Galaxy”, der startede hans rejse mod et nyt look. Han valgte at træne sammen med Chris Hemsworths personlige træner, der hjalp ham med at gøre sig klar til rollen som ”Thor”.

Og det kan vist roligt siges, at dén træner har helt styr på sit job. For stjernen har gennemgået så stor en kropslig forvandling, at han slet ikke kan huske, at han har deltaget i interviewet, som Young Hollywood har delt.

Udover at være fyldt et år mere, og han kan glæde sig over stadig at stå skarpt, så venter han og konen Katherine Schwarzenegger deres første barn sammen. Det afslørede det amerikanske medie People tilbage i april måned.

Chris Pratt har allerede sønnen Jack på syv år sammen med ekskonen Anna Faris.

Sponsoreret indhold