Kendte24. maj 2016

Se billederne: Simone imponerer ALLE med vildt vægttab

I juli sidste år gik historien om Simone Anderson verden rundt. Den unge kvinde fra New Zealand viste stolt sin krop frem, efter at hun havde tabt sig 85 kilo. I dag har hun tabt svimlende 92 kilo – og hun ser bedre ud end nogensinde
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/simone_anderson_til_front.jpg
 (Foto: Instagram/Simone Anderson)

Husker du historien om 25-årige Simone Anderson? Den unge kvinde fra New Zealand viste sidste sommer stolt sin slanke krop frem, efter at hun på blot ét år havde tabt sig 85 kilo.

Men selv om den hårdtarbejdende kvinde allerede havde gennemgået en fantastisk forvandling, stoppede hendes arbejde langt fra dér.

Hun fortsatte nemlig sit slankeprojekt – og i dag, her 88 uger senere – har hun så smidt endnu flere kilo. I alt har den new zealandske pige smidt 92 kilo!

Det flotte vægttab har Simone Anderson valgt at fejre ved at lægge nye billeder op, der viser, præcis hvor vild hendes forvandling er.

Du kan se alle billederne af hende i galleriet nederst artiklen.

Simone valgte at gå på slankekur i august 2014. Vægten havde nået svimlende 169 kilo, og selv hverdagens små opgaver var blevet en kamp for den unge kvinde.

Knæene værkede, og selv en kort tur op ad trapperne gav hende sved på panden. Så Simone tog en drastisk beslutning og lagde hele sit liv om. Det var slut med sukker og usunde sager. Og sammen med den sunde kost skruede den unge pige fra Auckland også gevaldigt op for motionen. Og hun gennemgik på samme tid fedmeoperation i oktober 2014.

https://imgix.seoghoer.dk/et_loese_maveskind.jpg

Her er billederne før og efter Simones operation, hvor hun fik fjernet overskydende hud. Du kan se alle billederne nederst i denne artikel. Foto: Instagram

Og resultatet kom nærmest prompte! På blot 11 måneder lykkedes det hende med egne ord at blive ”halvdelen af”, hvad hun var engang. Hun havde tabt sig hele 85 kilo, men mange troede faktisk ikke på hende.

Dét fik Simone til at dele en række ærlige billeder af sig selv på Instagram.

- Gennem denne rejse har jeg forsøgt at være så ærlig omkring hele min oplevelse, som det overhovedet har været muligt. Jeg har forsøgt at fortælle folk, præcis hvad jeg har gjort. Så at blive beskyldt for at være en snyder… Det gør sgu ondt, skrev Simone Anderson til billedet, der beviste hendes enorme vægttab: det løse maveskind.

- Da det kom til at offentliggøre mit løse maveskind, var det på samme måde svært. Men værsgo: Jeg håber, at det hjælper alle jer, der ikke tror mig, skrev Simone Anderson til billedet.

I dag er vægttabet så blevet endnu større: I alt er hun gået fra en overvægt på 169 kilo til en flot figur på 77 kilo.

Se alle billederne i galleriet herunder:

Simones vægttab

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_14.png
 Foto: SE og HØR

Sponsoreret indhold