Simon Makienok sletter alle spor efter Ibi

Som 22-årig mødte Simon Makienok for første gang den 15 år ældre Ibi. Nu, syv år senere, har den tårnhøje fodboldspiller fundet en ny kvinde i hustruens vennekreds.

Som 22-årig mødte Simon Makienok for første gang den 15 år ældre Ibi. Nu, syv år senere, har den tårnhøje fodboldspiller fundet en ny kvinde i hustruens vennekreds.

(Foto: Dan Mariegaard)

Det er ikke meget mere end et par måneder siden, at det kom frem, at den 29-årige fodboldangriber havde lavet en skøn scoring udenfor grønsværen.

Og den unge fodboldspiller gør sig nu i den grad klar til at starte på en frisk efter brudet med konen Ibi Makienok. 

I starten af december bekræftede fodboldspillerens agent - efter måneder med rygter - at "Date mig nøgen"-værten og angriberen var gået fra hinanden efter at være blevet gift i 2014. 

Artiklen fortsætter under billedet... 

Yndige Ida-Sophia tjener til dagen som vært på radiostatioen The Voice (Foto: Dan Mariegaard)

Kort efter kunne SE og HØR afsløre, at Simon Makienok var blevet spottet til en koncert sammen med den 29-årige "Voice"-radiovært Ida-Sophia Petersen. De unge mennesker havde her ingen problemer med at vise deres kærlighed offentligt. 

Og nu deler parret glædeligt deres kærlighed på Instagram, hvor den unge radioværtinde støttende er taget med kæresten for at fjerne alle spor af ekskonen. 

I flere opslag på det sociale medie kan man se Simon Makienok i gang med at få fjernet flere tattoveringer på sine hænder.

Her har han blandt andet haft en pil, som var en partattovering med hans tidligere hustru, Ibi Makienok.  

"Startede den anden dag et forløb op for at få fjernet nogen tattoveringer på fingrene", skriver han på en video på sin Instagram-story. 

"Men... er faktisk ikke så slemt som man tror". 

"Nok også fordi jeg havde min meget opmærksomme og støttende kæreste med til at se efter mig... lol", skriver han jokende til en video af den unge kæreste som sidder med solbriller på og filmer sig selv i et spejl. 

View this post on Instagram

Reklame. Idag er det den 17. December og kalendergaven er en Københavner-gave. Min fantastiske negletekniker-veninde Sabina udlodder et sæt forstærkning af negle med farve. Det fede ved den gave er at hun kommer til dig og resultatet er så lækkert. Altså hun leverer en udkørende service. Det er vidunderligt at kunne sidde i sin stue med nattøj på i eget hjem uden at skulle ud og finde parkering et sted i byen og stresse rundt. Som enlig mor med karriere er det alfa omega for mig. Men også hvis du skulle sidde derhjemme med en ny lille baby, hvis du af den ene eller anden grund ikke kan komme ud af huset eller bare ik har tid. Behandlingen har en værdi af 650 kr. Når du vælger at få lavet neglebehandlinger hos Let’s Talk Nails, så har du helt automatisk valgt det sundere alternativ. Produkterne der bliver arbejdet med er fra Bio Sculpture, som er et brand der har været med siden 1988. Bio Sculptures unikke formel er 100% fri for formaldehyd og toluen, to ingredienser, der er almindeligt forekommende i akryl formler og andre negle geleer. Fraværet af disse to kemikalier betyder, at der er ingen lugt, ingen ubehagelige dampe og ingen skader på din naturlige negl. Bio Scuptures produkter er veganske og er aldrig testet på dyr. For at deltage i konkurrencen skal du følge @letstalknailsofficial og svare på følgende i mit kommentarspor “Er @letstalknailsofficial udkørende eller har hun en butik?” Good luck og god tirsdag #letstalknailsofficial #negleteknik #flottenegle #jul #fest #julekalender19 #neglelak #nailpolish #giveaway Denne konkurrence er ikke associeret med Instagram.

A post shared by IBI (@planetibi) on

Simon Makinok og Ibi Makinok, der tidligere hed Støving, blev kærester i 2013 og gift året efter. 

Parret mødte hinanden, da Ibi i kraft af sit arbejde, skulle interviewe den 15 år yngre mand. 

Artiklen fortsætter under billedet... 

Det var et smukt bryllup i Holmens Kirke, da Simon og Ibi sagde ja til hinanden i sommeren 2014.

Det var et smukt bryllup i Holmens Kirke, da Simon og Ibi sagde ja til hinanden i sommeren 2014 (Foto: Thomas Laursen)

I december 2019 bekræftede de altså, at de var gået fra hinanden. Men allerede i august afslørede Ibi, at hun enlig mor. 

Simon Makienok er vendt tilbage til fodboldbanen for FC Utrecht, efter at have siddet som bænkevarmer med en skade igennem en længere periode. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close