Kendte2. marts 2021

Simon Kvamm tilbage på skærmen: Skal lave komedie på DR

Efter flere år med fuld fokus på musikken vender den populære ”Drengene fra Angora”-stjerne tilbage på DR med en ny komedieserie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kvamm.jpg
 Foto: Thomas Laursen

46-årige Simon Kvamm har et imponerende CV.

Gennem flere år har han haft succes med først Nephew, som medlem af duoen De eneste to, og senere med sit nyeste musikprojekt ”Hugorm”.

Men nu vender Kvamm altså tilbage til skærmen i det, som han selv kalder for et ”comeback til komedie”.

Det fortæller musikeren i podcasten ”Hva’ Så”, hvor vært og komiker Christian Fühlendorff under en rask gåtur interviewer.

En coach i Silkeborg

Kvamms nye eventyr hedder ”Guru” og er en komedieserie til DR.

- Jeg spiller en person, der på en eller anden måde kunne have været mig selv. I og for sig. En mand på min egen alder, som man møder, da han flytter fra København og hjem til sin hjemstavn Silkeborg, hvor jeg også kommer fra. Der flytter han til for at starte op som life-coach, fortæller Simon Kvamm, der også løfter sløret for, at der er et klart selvbiografisk element i serien.

I serien medvirker også skuespiller Brian Lykke – som er Simon Kvamms barndomsven – Frederik Cilius, der havde enorm succes som Kirsten Birgit i ”Den Korte Radioavis” og selveste Kirsten Lehfeldt.

- Det er jeg meget spændt på. Jeg har insisteret på, at det skulle optages i Silkeborg. Det bliver til seks afsnit, der skal sendes på DR hertil marts, fortæller Simon.

Sponsoreret indhold