Kendte26. januar 2022

Simon Kvamm jubler: Skal lave ny sæson af "GURU"

DR2-serien vender tilbage med en ny sæson – og Simon Kvamm der både er forfatter bag samt spiller hovedrollen som Andreas Mertz er i fuld gang med at skrive
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er god grund til at glæde sig, hvis man var en af de DR-seere, der grinede højt af Simon Kvamms komedieserie ”GURU”, som nu vender tilbage til skærmen med en sæson 2.

Det afslører musiker, skuespiller og entertainer Simon Kvamm på sin Instagramprofil.

- Det er en realitet: der kommer en GURU sæson 2! Holdet er sat, DR Drama har givet grønt lys, og manuskripterne er godt på vej, skriver han.

Da første sæson af serien ”GURU” blev sluppet løs på DRTV i april sidste år, kaldte 46-årige Simon Kvamm det selv for et ”comeback til komedie”.

Kvamm havde som bekendt stor succes med satirefjernsyn over næsten et helt årti frem til 2013 med ”Drengene fra Angora” og ”Angora By Night”.

”GURU” følger den ud ad til selvsikre Andreas Metz, der efter et længere ophold i storbyen samt en uddannelse som life coach vender tilbage til hjembyen Silkeborg. Her er missionen at få silkeborgenserne til at ”gå selv”.

- Jeg spiller en person, der på en eller anden måde kunne have været mig selv. En mand på min egen alder, som man møder, da han flytter fra København og hjem til Silkeborg, hvor jeg også kommer fra. Fortalte Simon Kvamm i podcasten ”Hva Så’?”

- Vi går i optagelse senere på året, oplyser Simon Kvamm, før han fortsætter:

- Jeg glæder mig enormt til påny at lege med de dygtigste spillere og undersøge hvad der sker, hvis man slipper virkelighedsnær galskab løs i Danmarks outdoor-hovedstad.

Første sæson af ”GURU” har fået flot hæder for nyligt i form af en TV Prisen-nominering for bedste satire/comedy, samt en Robert-nominering til Kvamm for bedste hovedrolle i en tv-serie.

Sponsoreret indhold