Kendte30. august 2023

Simon Cowell's søn overrasker: Vil stille op i "Britain's Got Talent"

"Britain's Got Talent"-dommeren Simon Cowell havde svoret, at sønnen Eric aldrig skulle være foran kameraet, men den niårige dreng insisterer
Simon Cowell overrasket af sønnen
Det smørrede smil forsvinder nok, hvis Simon Cowells søn gør alvor af sine trusler om at stille op i sin fars talentshow.
 Foto: Faye Sadou/MediaPunch/IPx/Ritzau Scanpix

Utallige håbefulde talenter har stået foran den hårde dommer Simon Cowell med mere eller mindre succes.

Simon Cowell er nemlig kendt for at være en hård nyser, når deltagerne i blandt "The X Factor UK" og "Britain's Got Talent", har stillet sig op med en drøm og en stor karriere.

Men noget kan tyde på, at talentdommeren ikke skruer bissen så meget på derhjemme, når han er sammen med sin forlovede Lauren Silverman, 46, og deres fælles søn Eric.

Simon Cowells niårige søn er nemlig fast besluttet på at stille sig op foran sin 63-årige far i "Britain's Godt Talent", når sæsonen begynder næste år. Det afslører den brutale dommer selv ifølge The Sun.

– Det bliver tortur, siger Simon Cowell om sønnens påfund.

– Jeg mener, af alle de ting jeg nogensinde har gjort, vil det her nok blive det sværeste, forklarer han.

Simon Cowell, sønnen Eric og Lauren
Simon Cowells eneste søn er niårige Eric, som han har med sin forlovede Lauren Silverman.
 Foto: Faye Sadou/AP/Ritzau Scanpix

Sønnen, der er stor fan er Green Day, spiller til dagligt trommer, og derfor troede Simon Cowell også, at det ville være det talent, han ville vise frem – men nej, han vil synge.

– Jeg sagde: Åh nej, forklarer Simon Cowell.

Han har ellers altid sagt til sin søn, at han skulle blive bag kameraet, men det virker ikke til, at der er meget at gøre ved beslutningen.

– Jeg ved ikke, hvad det er. Måske er det fordi alle de her børn går til audition, og nu vil han være deroppe (på scenen red.) med sine venner, siger Cowell.

Simon Cowell skal sidde side om side med sangerinden Alesha Dixon, sangerinde og tv-personlighed Amanda Holden og danser og tv-personlighed Bruno Tonioli, når den nye sæson af " Britain's Got Talent" kommer næste år.

Sponsoreret indhold