Kendte13. marts 2019

Silas Holst tilbage i "Vild med dans"

"Vild med dans" har fået deres måske største stjerne tilbage. Silas Holst er nemlig med i den nye sæson af danseprogrammet. Det fortæller han til ugebladet HER&NU
https://imgix.seoghoer.dk/sh-75996.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Mange "Vild med dans"-fans har sukket efter og savnet Silas Holst på hele Danmarks dansegulv. Nu får det savn dog en ende, da den 36-årige danser vender tilbage i den nye sæson.

Over for ugebladet HER&NU bekræfter Silas, at han er at finde på skærmen i bedste sendetid hver fredag, når "Vild med dans" vender tilbage til efteråret.

- Det bliver fuldstændig fantastisk at komme tilbage til "Vild med dans" efter fem år, siger Silas Holst om sit comeback til HER&NU.

Sidste gang, den smilende danser var med i "Vild med dans", var i 2014. Her vandt han det populære fredagsbal med TV-værten Sara Maria Franch-Mærkedahl.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/silas_holst_og_sara_maria_franch-maerkedahl.jpg
 (Foto: Aller Media)

I 2014 nuppede Silas Holst trofæet for næsen af sin daværende mand Johannes Nymark (Foto: Aller Media)

Derefter tog Silas to års pause fra at danse jive og rumba i bedste sendetid, og da 2017 så kom, valgte TV2 helt at vrage ham.

Det skabte en stor debat i medierne, hvor både TV2 og Silas Holst var ude at forsvare deres respektive holdninger. Nu må man gå ud fra, at stridsøksen er begravet.

I hvert fald virker Silas, som til daglig er kærester med den tidligere "Paradise Hotel"-fyr Nicolai Schwartz, yderst spændt på at vende tilbage til "Vild med dans".

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/silas_holst_2.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Silas Holst sammen med moderen til sine to børn, Louise Mahnkopf, og sin kæreste Nicolai Schwartz (Foto: Thomas Laursen)

- Jeg kan mærke, jeg har savnet processen i programmet og alle seerne. Glæder mig til at komme "hjem igen", uddyber Silas Holst over for HER&NU.

Hvilken kendis, Silas skal danse med, vides ikke endnu. Men "Vild med dans" har helt sikkert hevet en masse seere tilbage, som har savnet at se den folkekære danser på skærmen.

Det har ikke været muligt for SE og HØR at få en kommentar fra Silas Holst.

Efterfølgende har Silas Holst selv bekræftet nyheden på sin Instagram.

Se opslaget nedenunder:

Se videoen, hvor Silas Holst løfter sløret for sine drømme:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold