Silas Holst og Johannes Nymark sætter huset til salg

Silas Holst og Johannes Nymark

Silas Holst og Johannes Nymark

Foto: Dan Mariegaard

I to år efter skilsmissen fortsatte Silas Holst og Johannes Nymark med at bo under samme tag, men det er nu slut.

Det tidligere kendispar har nemlig nu sat deres store hus til salg. Det skriver Silas Holst på sin Instagram-profil.

- Så er tiden kommet til, at vores elskede Ågerupgård skal have en ny familie eller to. Vi har elsket alle år i dette helt fantastiske hjem, men tiden er inde til, at vi skal videre, og dette dejlige hjem på 4 etager skal have nye ejere, indleder "Vild med dans"-stjernen sit opslag.

Siden danseren og skuespilleren gik fra hinanden i december 2017 har de boet sammen med moderen til deres to børn, Louise Mahnkopf.

Artiklen fortsætter under billedet...

Silas Holst og Johannes Nymark

Louise Mahnkopf er mor til både Maggie My og Bob Jones (Foto: Claus Poulsen)

Siden har Silas' nye kæreste, den tidligere "Paradise Hotel"-deltager Nicolai Schwartz også boet i huset, som regnbuefamilien blev boende i for børnenes skyld. Johannes, Silas og Louise har sammen datteren Maggie My og sønnen Bob Jones.

Silas Holst skriver samtidig i opslaget, at han og resten af husets beboere endnu ikke ved, hvad fremtiden byder på. TV 2-stjernen afslører i hvert fald ikke, om familien bliver boende sammen i fremtiden.

- Nu skal vi videre til noget andet og prøve noget nyt, lyder det fra 36-årige Silas Holst.

Aritklen fortsætter under billedet...

Vis dette opslag på Instagram

TIL SALG! Så er tiden kommet til at vores elskede Ågerupgård skal have en ny familie (eller to) Vi har elsket alle år i dette helt fantastiske hjem, men tiden er inde til at vi skal videre og dette dejlige hjem på 4 etager skal have nye ejere. Det meste af huset blev gennemrenoveret i 2014 og har lagt vægge til fantastiske tider. Nu skal vi videre til noget andet og prøve noget nyt. Huset er optimalt hvis du vil have meget plads omkring dig, eller hvis man havde lyst til at bo med børn i den ene lejlighed og bedsteforældre i den anden. Eller alle mulige andre muligheder. Så hvis du mangler et hjem til den helt store familie med mulighed for to lækre lejligheder og dejlig stor have i verdens bedste nabolag så giv endelig lyd. Pris 5.995.000 kr. for hele herligheden.

Et opslag delt af Silasholst (@silasholst) den

Hvis du ønsker at overtage den fire etager høje kendisborg, så slipper du ikke helt billigt.

I opslaget afslører Silas, at huset er sat til salg for den nette pris af 5.995.000 kroner.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close