Kendte 6. august (opd. 6. august)

Silas Holst indrømmer: - Det frygter jeg mest ved brylluppet

Nerverne kommer til at sidde uden på tøjet, når Silas senere i dag skal giftes med sin kæreste gennem fire år, Nicolai Schwartz
39-årige Silas Holst forudser, at han bliver genert, når alle bryllupsgæsterne kigger på ham senere i dag.

39-årige Silas Holst forudser, at han bliver genert, når alle bryllupsgæsterne kigger på ham senere i dag.

Foto: Dan Mariegaard

Han er vant til at være midtpunkt – både på ”Vild med dans”-gulvet, men i særdeleshed også, når han står på scenen som den store stjerne i diverse musicals.

Derfor ved Silas Holst godt, at det lyder paradoksalt, når han siger, at det, han frygter allermest ved sit bryllup, er, når han foran alle bryllupsgæsterne skal gå den lange tur op til sin kommende mand.

- Jeg kan ikke rumme, at alle folk kigger på mig på samme tid. Jeg véd, at jeg bliver helt vildt genert, mens jeg går derop, har Silas fortalt til SE og HØR.

Derfor skal den 39-årige musicalstjerne virkelig stramme sig an, mens han går sin tre år yngre forlovede Nicolai Schwartz i møde, når de senere i dag siger ja til hinanden.

- Men jeg prøver at tænke ”Det kan du godt, Silas. Du kan godt være i det uden at begynde at lave sjov og spille teater på vej derop”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Silas og Nicolai drømmer om et uhøjtideligt bryllup med nattefest og håndbajere.

Derfor har de heller ikke planlagt at de skal sige hverken et par ord eller ægteskabsløfter til hinanden, når de står over for giftefogeden.

- NEJ! Dét skal vi ikke. Nej, nej, nej. Så bliver det sådan et show i showet, synes jeg. På en eller anden måde bliver det så iscenesat, og så kommer det til at handle om os – det skal det selvfølgelig også, men … det bliver for meget, slog han i efteråret fast.

Derfor er han egentlig også udmærket tilfreds med, at hans to børn, Maggie My og Bob Jones, meldte sig som henholdsvis brudepige og brudesvend – også selv om han ikke lige havde set for sig, at der skulle kastes med rosenblade, og at ringene skulle bæres ind på en blå velourpude.

For så kan han dele lidt af den overvældende opmærksomhed med børnene, mens han tilbagelægger ruten op mod sin kommende mand.

Sponsoreret indhold