Kendte5. august 2022

Silas Holst i vild makeover inden brylluppet

Nu er der ikke længere mange timer til, danseren Silas Holst endelig kan kalde Nicolai Schwartz for sin ægtemand
Silas Holst
Silas kan i morgen kalde Nicolai Schwartz for sin ægtemand.
 Foto: Hanne Juul

I november kunne den 39-årige “Vild med dans”-stjerne Silas Holst glædeligt annoncere, at hans tre år yngre kæreste, Nicolai Schwartz havde været nede på knæ.

Siden har parret haft gang i de helt store bryllupsforberedelser, der udover en vild polterabend i slutningen af juni, senest bød på noget af en forvandling for især danseren.

På sin story på Instagram delte han tidligere på ugen, hvordan han sad spændt i frisørstolen, mens han lagde op til, at det ville være noget af en forvandling, han skulle gennemgå.

Og en vild forvandling må det siges at være.

– Fortsættelse følger fredag… At gå fra næsten sort til det her på en omgang, det er godt arbejde, Line, skrev Holst tidligere på ugen på sin Instagram-profil, hvor han kunne vise sit nye hår frem.

Artiklen fortsætter under opslaget

Det var dog ikke kun lykønskninger med det kommende ægteskab – og den nye frisure – der fulgte med, efter Holst kunne dele sit nye look, afslører han.

– Det er ikke en joke, det er en proces! Til alle jer, der ikke kan lide det – fair nok, men man kan også bare vælge at tie, hvis man ikke har noget pænt at sige. Jeg kan selv pissegodt lide det nemlig, skriver han til et andet opslag med et billede af hans nye hår.

Artiklen fortsætter under opslaget

Holst og Schwartz har dannet par siden 2018, og lørdag den 6. august får de to endelig lov til at kigge hinanden dybt i øjnene, mens de siger deres “ja” til hinanden.

Danseren kunne tidligere på ugen sødt afsløre, at han første gang så Schwartz i 2010, da han medvirkede i realityhittet “Paradise Hotel”, og syntes, at han “var noget af en frækkert”.

– Vi mødtes tilfældigt på Strøget en sommermorgen og vendte os om mod hinanden, faldt i snak og brugte en sommer på at date, men da sommeren gik på hæld, gik vi hver vores vej.

Artiklen fortsætter under billedet

Silas Holst og Nicolai Schwartz
Det kommende ægtepar i juni.
 Foto: Martin Høien

Otte år skulle der i stedet til, før at de to igen krydsede deres veje og for alvor lod sig falde for hinanden.

Lørdag bliver de to endeligt forenet, og Holst kan derfor snart kalde sig selv for Schwartz.

Sponsoreret indhold