Kendte25. oktober 2022

Silas Holst fik nok: Derfor knækkede filmen

Den tidligere “Vild med dans”-stjerne har gennem mange år oplevet at modtage voldsomme hadbeskeder på sine sociale medier
Silas Holst
Silas Holst fortæller i forbindelse med udgivelsen af sin nye bog "NOK" om episoden, der fik bægeret til at flyde over for ham.
 Foto: Hanne Juul

“Jeg håber, det er aids, der er ved at dræbe dig”.

Sådan lød bare én af de mange hadbeskeder, der tikkede ind i Silas Holsts indbakke, efter han i slutningen af februar delte et billede af sig selv i bar overkrop, efter at have tabt 14 kilo.

Men trods det slet ikke var første gang, den tidligere professionelle “Vild med dans”-stjerne oplevede at få så hårde ord med på vejen, så blev sidste gang, det skulle få lov til at påvirke ham.

Det fortæller han ærligt SE og HØR, da vi møder ham til fejringen af hans nye bog: “NOK – mit møde med had og mobning på sociale medier og hvordan vi lærer at håndtere det”.

– Jeg havde måske forventet, at folk ville sige, det var godt gået, sejt, eller at hvis du kan, så kan jeg også. Men så væltede det i stedet ind med beskeder om, at jeg lignede en kz-fange, fortæller han og fortsætter:

– Og så kan jeg huske, at jeg tænkte, nu har jeg fået nok. Før har jeg bare accepteret, sådan er det, men nu var jeg ude af “Vild med dans” og tænkte i stedet, jeg gider faktisk ikke finde mig i det mere.

Derfor gik danseren i stedet selv til tasterne for at skrive sin bog “NOK”, der udkommer den 25. oktober.

Silas Holst
Silas Holst har i dag tilgivet dem, der gennem tiden har sendt grove hadbeskeder til ham.
 Foto: Hanne Juul

I bogen undersøger Silas Holst, hvorfor der findes så meget had på sociale medier, og hvad der skal til, for at vi ændrer tonen.

Især har han i bogen fokus på, hvordan man særligt forælder kan guide og hjælpe sine børn til, hvordan de på bedst mulig vis gebærder sig online, da han selv mener, man har et “kæmpe ansvar som voksen og forælder”, når det kommer til sociale medier.

Sponsoreret indhold