Kendte20. december 2020

Silas Holst angriber Jens Werner: Provokerende og dårlig stil

Undervejs i "Vild med dans"-finalen var der åben krig mellem Silas Holst og Jens Werner. Den ordkrig fortsætter her efter finalen, hvor Silas endnu en gang går til angreb på den rutinerede dansedommer
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alt var ikke lutter smil og glade dage under "Vild med dans"-finalen. Bag kulissen var der åben krig mellem Silas Holst og dommer Jens Werner.

Det startede, da den populære danser og partner Nukâka Coster-Waldau skulle have point for deres første dans. Her kom Jens Werner nærmest ikke med en kommentar til dansen, men han valgte i stedet at rose sangerinden Stine Hjelm Jacobsen.

Dommerens beslutning om ikke at tale om Nukâka faldt bestemt ikke i Silas' smag, og da Werner efterfølgende præsenterede dem for et 8-tal, så det ud til, at Silas skar en grimasse. Herfra stak det af.

Bag kulissen skyndte hr. Holst sig at finde sin telefon, hvor han skrev følgende: "Freestyle coming up. Jeg glæder mig. Selv om Jens sikkert hellere vil kommentere musikken eller andet. Men så danser vi for alle jer andre i stedet for".

Den kommentar har Silas sidenhed slettet fra sit Instagram-opslag, men over for SE og HØR står han fuldt ud ved sin kritik af Jens Werner, som han sender endnu mere kritik mod.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20201219-233846-l_52mb.jpg
 Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Nukâka og Silas blev nummer tre i dette års "Vild med dans" (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

- Lige i nuet fandt jeg det provokerende, at Nukâka har knoklet så hårdt i 12 uger, også til afslutningen vælger en af dommerne i stedet for at snakke om Nukâka på hendes aften, så roser han sangerinden, siger Silas til SE og HØR og fortsætter:

- Bevares, hun skal også have ros, og Stine er vidunderlig, men lige der synes jeg bare, det handlede om Nukâka, så jeg synes faktisk, at det var skide tarveligt, at man vælger at snakke om noget helt andet og bare ignorerer Nukâka. Det, synes jeg på en måde, er dårlig stil.

Handler ikke om karakterer

Over telefonen slår Silas fast, at det her ikke handler om, at Jens Werner gav lave point til ham og Nukâka.

Hvis i nu havde fået 10 af Jens efter den kommentar, havde du så også lavet det her opslag?

- Ja selvfølgelig. Det handler ikke om karaktererne for mig. Det handler om at være til stede og sætte pris på det, der sker. Eller det modsatte – det må han selv styre, svarer Silas.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20201220-004505-l_56mb.jpg
 Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Jens Werner var ikke en populær mand hos Nukâka og Silas under gårsdagens finale (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

Folk tror det ikke, men...

Gennem hele sæsonen har Silas sat meget fokus på de ondskabsfulde beskeder og kommentarer, han har fået gennem "Vild med dans"-sæsonen".

Den populære danser og skuespiller mener, at seerne har en helt forkert opfattelse af ham, når det kommer til kritik af ham.

- Jeg har ikke noget imod at få ris eller ros. Jeg kan rumme begge dele, selv om folk tror, jeg bliver sur, når jeg får ris. Det gør jeg vitterligt ikke, slår Silas fast.

Da SE og HØR i går taler med Nukâka og Silas sidder de og nyder et glas champagne, og på daværende tidspunkt var der ikke blevet sluttet fred med Jens Werner.

- Jeg har ikke mødt ham endnu, men det er ikke fordi, jeg går og er vred på ham, forklarer Silas til sidst.

Jens Werner var i går ikke til rådighed for SE og HØR, og det har derfor ikke været muligt at få en kommentar fra ham om sagen.

Sponsoreret indhold