Kendte16. november 2019

Silas Holst afslører: Har tænkt på skræmmende finale-dans i tre år

I går dansede Jakob Fauerby og Silas Holst med bind for øjnene, men parret har endnu mere skræmmende planer, hvis de skulle nå til en finale i "Vild med dans"

Knap var bindet fjernet fra øjnene på Jakob Fauerby og Silas Holst, før de var klar til den næste skræmmende udfordring.

Danseparret tog dommer, publikummer og seere fuldstændig på sengen, da de gik på gulvet uden at kunne se noget.

- Vi har været ret nervøse hele dagen for at ende ude på række et og falde over alle publikummer, sagde Silas Holst til SE og HØR efter showet.

Selv om nerverne var til at mærke, så gik det som bekendt godt for Silas og Jakob, som fik hele 38 point af dommerne for deres quickstep.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/vmd_prg._10_tsl20191115_0296.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Silas og Jakob dansede med bind for øjnene (Foto: Thomas Laursen)

At danse uden at kunne se var skræmmende, men den populære danseduo er klar på at skræmme sig selv endnu mere, hvis de skulle nå en finale.

- Vi skal lige klare semifinalen, men jeg har en helt klar idé om det, hvis vi ender i en finale, sagde Silas som uddybede:

- Jeg har haft nogle tanker i de sidste par år i forhold til, hvis jeg nogensinde skulle lave ”Vild med dans” igen, så er det det her, jeg vil prøve at lave. Nu laver jeg ”Vild med dans”, så hvis det lykkes os at komme i finalen, så er det noget, jeg har glædet mig til at lave i tre år.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/vmd_prg._10_tsl20191115_0335.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Glæden var stor hos Silas og Jakob, da de gennemførte dansen uden at falde (Foto: Thomas Laursen)

Man skulle måske tro, at udsigterne til en endnu vildere finaledans ville medføre, at nydanseren Jakob ville ryste lidt i bukserne. Men tanken om finalen skræmmer hans lærermester endnu mere.

- Jeg bliver skræmt af det, udbrød Silas, da snakken faldt på deres finaleplaner.

Jakob Fauerby tager udsigterne til en endnu mere angstprovokerende dans i finalen med ro. Han er blevet vant til tanken.

- Der er noget af det, der skræmmer mig. Men jeg bliver jo skræmt hver uge, så det er en permanent tilstand, jeg er i nu, grinede den danseglade skuespiller

Du kan se hele interviewet med de to i toppen af artiklen!

Sponsoreret indhold