Kendte13. december 2020

Silas gør det igen: Her er opskriften på en finaleplads

Danseren Silas Holst scorer sig efter lørdagens semifinale en plads blandt top tre endnu en gang – det er hans syvende ud af otte mulige finalepladser.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kun én gang i Silas Holst ”Vild med dans”-karriere har han siddet på bænken og betragtet de andre danse sig til tops som finaledansere.

Hvilket må siges at cementere hans status som de facto kongen af dansekonkurrencen på TV2.

Men hvad er opskriften på den skudsikre succes?

Og har han særlige trin tilbage i værktøjskassen, så han og Nukâka på lørdag kan hive sejren helt i land?

- Jeg tror, man går til det med indstillingen om, at alle kan danse. Og så skal man kigge på sin partner, forklarer han til SE og HØR, før han fortsætter:

- Det har også været vigtigt for mig at møde ind hver eneste lørdag – nu søndag - og starte fra nul. Altså ikke have forberedt sig i virkeligheden.

- Så må man se, hvad Nukâka har i sin krop, som man kan bruge – og så gå i den retning.

- Det er nok også derfor, jeg prøver at gå krea-vejen engang i mellem, både fordi jeg synes det er sjovt, men også fordi det giver mening. For eksempel er Nukâka ret smidig, og det prøver vi så at bruge.

https://imgix.seoghoer.dk/20201212-235235-l-1920x1280we.jpg
 Foto: Martin Sylvest, Ritzau Scanpix

Efter showet var det tid til cheeseburgers og interviews med coronasikker afstand (Foto: Martin Sylvest, Ritzau Scanpix)

Store freestyle-planer

Silas røber altså, at han arbejder meget med ambitionsniveauer og forventninger, når han skal finde på en koreografi med sin kendte nydanser.

Men at parret går til arbejdet på finalen med helt blank tavle skal seerne dog ikke regne med.

- Den er semiblank, vil jeg sige. Vi har snakket nogle idéer igennem. Vores freestyle er for eksmpel ret ambitiøs, så der har været nogle ting, jeg har skulle øve, som Nukâka for eksempel allerede kunne i forvejen, lyder det hemmelighedsfuldt fra Silas.

- Det lyder spændende. Kan I løfte lidt mere af sløret?

- Altså, hun er i hvert fald lidt mere på hjemmebane denne her gang.

- Vi skal lave perler på scenen, joker Nukâka til slut, før parret ringer af.

Parrene skal lørdag på gulvet hele tre gange hver. Her skal de fremvise en dans, de allerede har danset denne sæson, vise en freestyle, samt en klassisk standard - eller latindans.

Sponsoreret indhold