Kendte26. marts 2024

Sigurd Holmen le Dous afslører: Andreas viede os

Da skuespilleren i 2018 sagde ja til sin Sidsel, var det ”Badehotellet”-kollegaen, der stod for ceremonien
Selv om man måske skulle tro det, er der ikke meget franskmand over Sigurd Holmen le Dous, 40
Selv om man måske skulle tro det, er der ikke meget franskmand over Sigurd Holmen le Dous, 40: – Ikke andet end mit navn. Jeg tror, det var nogle huguenotter, der flygtede til Tyskland under Den Franske Revolution i 1700-tallet og så videre til Danmark. Jeg kan ikke engang selv udtale mit navn – og jeg tror, jeg udtaler det forkert i forhold til, hvad man skulle, lyder det fra ”Badehotellet”-­stjernen.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Kom med bag kameraet i "Badehotellet"

Den 10. og sidste sæson af TV 2-hittet ”Badehotellet” løber for tiden over skærmen – men selv om optagelserne til seersuccesen er slut, vil Sigurd Holmen le Dous, 40, fortsat se meget til seriekollegerne Amalie Dollerup, 37, og Andreas Jebro, 39.

Sigurd og hustruen, Sidsel Brandt Hasberg, er nemlig gode venner med skuespillerparret.

– Amalie og min kone har gået i gymnasieklasse sammen, siger Sigurd til SE og HØR og fortæller, at han, Amalie og Andreas har gået på skole sammen i Aarhus.

Det var faktisk gennem Amalie Dollerup og Andreas Jebro, Sigurd mødte hustruen, som han i dag har været sammen med i 12 år.

I 2017 blev parret viet på Frederiksberg Rådhus – og i sommeren 2018 sagde de ja til hinanden på stranden i nordsjællandske Kulhuse, hvor de også holdt fest for venner og familie på Kulhusekolonien.

– Andreas (Jebro, red.) viede os faktisk til vores strandbryllup, afslører Holmen le Dous om kollegaen.

Det var som taget ud af en ”Badehotellet”-­kulisse, da Sigurd i 2018 sagde ja til hustruen Sidsel Brandt Hasberg i nordsjællandske Kulhuse.
Det var som taget ud af en ”Badehotellet”-­kulisse, da Sigurd i 2018 sagde ja til hustruen Sidsel Brandt Hasberg i nordsjællandske Kulhuse.
 Privatfoto

Smuk tale på stranden

Ceremonien klarede Jebro – som i ”Badehotellet” spiller docent Villumsen – med bravur.

– Det var han virkelig god til. Det var et virkelig smukt øjeblik, lyder de rosende ord fra Sigurd.

– Han havde skrevet en smuk tale, og så havde vi selv lavet et ritual. Benny Andersen har lavet et bryllupsritual, som vi ligesom havde taget, fortæller han.

Og årsagen til, at det lige blev Andreas Jebro, der skulle velsigne parret?

– Både fordi det var gennem dem, jeg mødte min kone, så de var med til at få det til at ske – og så var det, fordi han er en af mine bedste venner.

Så det gav virkelig god mening, erklærer Sigurd og tilføjer:

– Og så tænkte jeg: Han jo er skuespiller – så kan han godt finde ud af det!

Sponsoreret indhold