Kendte11. oktober 2022

Signe Molde truet af rasende FCK-fan

Tv-vært Signe Molde følte sig noget utryg under optagelserne til det seneste afsnit af "Signe Molde på udebane", hvor hun så nærmere på den danske fodboldkultur
Smukke Signe Molde prioriterer tid med sine unger over sit udseende
Signe Molde var i fare for at få nogle på munden, da hun satte den dansk fodbolds fankultur under lup i "Signe Molde på udebane".
 Foto: All Over

I det seneste afsnit af DR-serien ”Signe Molde på udebane” undersøger hovedpersonen, hvor meget man må gå amok, så længe man gør det i fodboldens navn.

Afsnittet er optaget i sidste sæson af Superligaen, hvor Molde den ene dag står på Brøndby stadion med et kæmpe banner med påskriften ”Knep mig, Maxsø” og den anden dag går med i FCK’s fanmarch forud for guldkampen.

Billedet af banneret på Brøndby-tribunen gik viralt, så de FCK-fans, Signe Molde fulgtes med i marchen havde naturligvis også set hendes meget offensive besked til ærkerivalernes Andreas Maxsø.

I det seneste afsnit kan man se, at banneret ingenlunde faldt i god jord hos FCK’s fans.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Særligt en fan går hårdt til Signe Molde under marchen. Faktisk i en sådan grad, at Signe ser sig nødsaget til at spørge, om han truer hende.

- Prøver du at advare mig?, spørger hun vedkommende, som ikke ønsker at blive filmet, hvorfor kameraet peger ned i jorden.

- Jo, det er lidt det, jeg gør. Det kommer ikke til at ende, som du ønsker. Jeg siger det bare, det bliver ikke sjovt. Du har iført dig noget, der får dig til at se ud som en af os, men det er du ikke. Du infiltrerer. Det er utilladeligt, siger han videre.

Det udviklede sig heldgivis aldrig fra trusler til håndgemæng mellem tv-værten og den truende FCK-fan.

Til BT fortæller tv-værten, at situationen var ubehagelig, for det var svært for hende at lure, om der var tale om et par vrede fans eller adskillige.

- Jeg gik der (i marchen, red.), og der var mange, der kommenterede på tifoen (banneret, red.) det er klart. Det må man jo tage med, når man er lidt frisk. Det var bare sjovt. Men pludselig kunne jeg mærke, at der var et helt klart skift mellem dem, der bare var der og havde det sjovt, og dem, der var ubehagelige, siger hun til avisen.

Tv-værten fortæller desuden til avisen, at langt de fleste fans var søde og rare, og at hun hyggede sig med lege tosse for et par dage.

Sponsoreret indhold