Kendte7. december 2023

Signe Lindkvist afslører: Mistænkt for hvidvask

Tv- og podcastvært Signe Lindkvist blev indkaldt til en kammeratlig samtale med sin bank grundet heftig trafik på hendes konto
Signe Lindkvist fik sig lidt af et chok, da banken kaldte hende til samtale. 
Signe Lindkvist fik sig lidt af et chok, da banken kaldte hende til samtale.
 Foto: Dan Mariegaard

Det er ikke længere nødvendigt at tage pungen frem, når penge skal skifte hænder.

Et par enkelte tryk på telefonen, så er beløbet overført.

Men banken følger nøje med i dine bankaktiviteter. Det kan Signe Lindkvist skrive under på.

I sin og Iben Hjejles podcast ”Sitter” fortæller hun således, at hun forleden blev kaldt til en kammeratlig samtale hos bankrådgiveren.

- Fordi jeg bruger MobilePay for meget. De var simpelt hen nærmest bekymrede for, om jeg var en form for hvidvask, lyder det fra Lindkvist.

Opgavebeskrivelse: Elle Style Award 2023Sted: Aller Huset, KøbenhavnFotograf: Lars H. LaursenJournalist: Tanja Larsen og Ulrik UlriksenOptagelsedato: 2023.09.22
Siden 2018 har Iben Hjejle og Signe Lindkvist debatteret løst og fast i podcasten "Sitter".
 Foto: Lars H. Laursen

Der foregår ikke nogen form for hvidvask på tv-dronningens konti – den megen monetære trafik har sin naturlige forklaring.

- Jeg var bare sådan ”okay, slap af. Jeg har børn”. Den måde, du kommunikerer med børn, det er jo primært ”spling bong bong”, siger hun med henvisning til den lyd, telefonen siger, når man har sendt penge over app’en.

Også ”Sitter”-kompagnon Iben Hjejle er flittig bruger af MobilePay.

- Jeg fik sådan en besked fra MobilePay ”Nu har du simpelt hen snart brugt det, du må for i år”. Det var et gigabeløb, så jeg var også sådan ”ej, okay”. Man må overføre 150.000 kroner om året, siger fru Hjejle og udbryder:

- Tænk, at jeg har overført i nærheden af 150.000 PÅ ET ÅR.

Dels er det de tre teenagere i huset, der er årsag til den heftige aktivitet på Signe Lindkvists MobilePay, men hun forklarer samtidig også, at når hun er ude og spise, og en anden fra selskabet tager regningen, så betaler hun senere sin andel med en MobilePay-overførsel.

Og så løber det op.

I en sådan grad, at hun nu har fået forhøjet sit maksimumbeløb, så hun ikke længere kun kan overføre 150.000 kroner om året.

Sponsoreret indhold