Kendte7. september 2023

Signe Kragh har ikke kontakt til sin far: Blokerede hende på Facebook for seks år siden

Den 26-årige influencer lever af de sociale medier. Men det betyder ikke, at der ikke er plads til andet end glans og glade dage
Udover en karriere som influencer har Signe Kragh også været med i tv-programmet "Good Luck Guys" og været vært på "JuicyNews".
Udover en karriere som influencer har Signe Kragh også været med i tv-programmet "Good Luck Guys" og været vært på "JuicyNews".
 Foto: Lars H. Laursen

370.000 følger tilsammen med på 26-årige Signe Kraghs Instagram, TikTok og YouTube.

Derfor står der også ”influencer” på Signes jobtitel, og selvom Instagram-profilen viser et billede af et perfekt liv med ferie, veninder og festlige tider, er der også en anden side af Signe.

Den viser hun lidt mere frem på YouTube, hvor der er plads til gak og løjer, men også seriøsitet.

Tidligere har hun ærligt på YouTube fortalt, hvorfor hun ikke har kontakt til sin far længere.

Den historie folder hun nu ud til TV Syd.

Da Signe Kragh var fire år, blev hendes forældre skilt.

Hun flyttede sammen med sin mor og forholdet til faren var godt.

Men da hun blev 13 år, ændrede det sig. Signe ved ikke, hvad der præcist skete, men hun følte sig ikke længere velkommen hjemme hos ham.

Som 16-årig bankede hun på sin fars dør for at aflevere nøglen til hjemmet. Og selvom hun troede, at mødet kunne være med til at genstarte forholdet, skete det modsatte et par år efter.

- Det gav mig håb, at han var blevet ved med at skrive tillykke til mig på min fødselsdag og ønske mig god jul, men det stoppede også, og for seks år siden opdagede jeg, at han havde blokeret mig på Facebook, siger hun til TV Syd.

Sårbar på YouTube

Signe Kragh har selv tænkt, at det var pinligt, at hendes far ikke ville snakke med hende.

Men alligevel har hun altså valgt at dele sin historie på YouTube.

Og sårbarheden betalte sig i den grad – for hurtigt fandt Signe ud af i kommentarsporet, at hun ikke var alene.

- Det har jeg aldrig oplevet før. Jeg fandt ud af, at jeg på ingen måde er alene, men det krævede, at jeg turde være sårbar og tale åbent.

Helt præcist hvad der er sket, siden Signe Kraghs far i sidste ende valgte at blokere hende og give hende den kolde skulder, er hun ikke sikker på.

- Min oplevelse af, hvorfor jeg ikke har kontakt til min far er, at efter min konfirmation gik der nogle ting galt i kommunikationen mellem os. Jeg oplevede, at jeg ikke skulle komme oppe ved ham mere. Jeg er lidt blevet mødt med den kolde skulder.

I januar i år begyndte influenceren hos en psykolog, og det har vist sig at være en god beslutning. I dag kan hun nemlig tale om sin far uden at bryde sammen.

Sponsoreret indhold