Sidste farvel til Master Fatman: Sambapiger og cykel-optog gennem byen

Det lader til at blive et farverigt og rørende farvel, når Master Fatman om få timer bliver sendt ud på sin sidste rejse.

Den folkekære dj og radiovært bisættes klokken 14 fra Helligaandskirken i København - og at Master Fatman var en farverig og folkekær personlighed, vil der ikke herske tvivl om under hans sidste rejse.

Den bliver således fyldt med farver, sambapiger – og et rørende optog gennem byen og over Dronnings Louises Bro, der ligger tæt ved hans hjem.

Det skriver TV 2.

Artiklen fortsætter under billedet...

Dronning Louises Bro i København. Master Fatmans hjem ligger til venstre. Foto: Ritzau Scanpix

I kirken vil den 53-årige musiker, der døde 26. marts, blive hyldet og mindet med sange, musikalske indslag og tale fra blandt andre kunstmaleren John Kørner.

Efter ceremonien i kirken vil kisten med Master Fatman blive ført ud til dansende sambapiger, mens der bagefter venter ham en sidste rejse gennem gaderne i København.

Kisten med Master Fatman vil blive ført væk på en rustvognscykel, der i følgeskab med de tilstedeværende vil gå og cykle i optog via Strøget og Købmagergade til Dronning Louises Bro, hvor blomsterne fra kirken vil blive lagt.

Artiklen fortsætter under billedet...

MASSER AF BØRN Master Fatman, 45, giftede sig sidste år med 30-årige Hermina fra Mozambique. I forbindelse med brylluppet tog Master Fatman sin kones efternavn, så han nu hedder Morten Mabunda Lindberg. Parret mødtes på Roskildefestivalen, og de har planer om at sætte masser af børn i verden – det første er netop kommet til verden.

Master Fatman sammen med sin hustru Herminia, som han mødte på Roskilde Festival i 2009. Året efter blev parret gift, og de fik fire børn. Foto: Aller Media

Herefter vil optoget vinke mod Master Fatman og familiens hjem ved Sortedams Dossering, der ligger lige ved siden af Dronning Louises Bro.

Herefter fortsætter rustvognscyklen videre, mens der vil være et privat arrangement for venner, familie og kolleger på Langelinie Pavillonen.

Master Fatman, med det borgerlige navn Morten Lindberg, efterlod sig hustruen Herminia og parrets fire børn, da han døde 26. marts.

Desuden havde han et barn fra et tidligere forhold.

Senere på foråret vil urnen blive nedsat på Assistens Kirkegård på Nørrebro i København.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close