Kendte11. maj 2015

Sidsel leder efter værtshusfyr: - Du var rigtig sød og jeg var desværre rigtig fuld

Den unge kvinde leder efter en sød jyde, hun mødte på bar
Af af
Den unge kvinde leder efter en sød jyde, hun mødte på bar
Den unge kvinde leder efter en sød jyde, hun mødte på bar
 Foto: Privat/FacebookVar du et smut forbi Café Ludwigsen på Vesterbro den 16. april? Arbejder du med ekspedition, og vil du kalde dig selv for "en sød jyde"? Og talte du i øvrigt med en kort- og lyshåret pige ved navn Sidsel?

Ja, så er du altså efterlyst!

Sidsel leder nemlig med lys og lygte efter den "søde jyde", som hun talte med den aften på Café Ludwigsen og har derfor hængt flere plakater med sin efterlysning op på Vesterbro.

Hun håber, at hun på den måde kan komme i kontakt med fyren. Den pågældende aften havde hun nemlig fået rigeligt indenbords og glemte derfor at få fyrens nummer i sin brandert. Og så må man jo tage utraditionelle metoder i brug.

- Var du på Café Ludwigsen torsdag den 16. april? Jeg hedder Sidsel og leder efter dig, skriver Sidsel i sin efterlysning.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/137b51323bf345c3aafa5431de29f5d0.jpgSidsel leder efter en sød jyde - ved du, hvem hun leder efter? (Foto: Privat/Facebook)

- Du var rigtig sød og jeg var desværre rigtig fuld, så jeg fik ikke dit nummer. Du var ude og fejre en vens 40 års fødselsdag sammen med 3 andre venner, arbejder med ekspedition og er en sød jyde.

- Jeg var sammen med min veninde Camilla og vi snakkede det meste af aftenen. Desværre fik vi ikke udvekslet numre og jeg vil RIGTIG gerne se dig igen.

- Hvis DU har lyst til at ses, kan du ringe til restauranten, hvor jeg arbejder (du sagde navnet gav associationer til mund og klovsyge) og lægge dit nummer eller spørge efter Sidsel. Ellers er jeg også på arbejde 8. og 9. maj fra kl 16 og du er velkommen til at droppe forbi.

- Jeg håber du har lyst til at ses igen, selvom jeg er en lille tosse :-)

Er det dig, som Sidsel leder efter? Så skriv til SE og HØR på web@seoghoer.dk.

Kan du hjælpe Sidsel med at finde frem til den "søde jyde", som hun talte med på en bar i København?Del artiklen, så Sidsels fyr kan blive fundet :)

Posted by SE og HØR on Monday, 11 May 2015

Sponsoreret indhold