Kendte 19. maj

Sidney Lees familie bryder tavsheden: Vi er i stor sorg

Reality-kongens efterladte forsøger at finde kræfterne til at planlægge bisættelsen midt i sorgen
Foto: Dan Mariegaard

Familien til Sidney Lee, som døde i mandags 43 år gammel, har været meget stille omkring det dødsfald, der de seneste dage har optaget det meste af Danmark.

Ikke mindst på grund af de mystiske omstændigheder omkring dødsfaldetat politiet var til stede, mens det skete, og at Den Uafhængige Politiklagemyndighed nu undersøger sagen.

Derfor har dødsårsagen været omdrejningspunktet, og nu åbner familien døren på klem over for ugebladet Her&Nu, som har talt med Sidneys far Carsten Trier, som Sidney boede hos frem til sin død.

- Vi er i stor sorg, men kan godt bekræfte, at Sidney er død. Vi vil og kan ikke udtale os om årsagen til hans død. Vi har rigeligt at se til. Hvad der er sket, fremgår af politirapporten, siger han til ugebladet, der altså har været ude på adressen, hvor Sidney forleden gik bort.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge Her&Nu har familien endnu ikke fået det praktiske på plads omkring bisættelse, og hvad der ellers skal håndteres efter et dødsfald.

VÆKKET AF SIRENER

Naboerne til Sidney fortalte tidligere på ugen til SE og HØR, at de mandag morgen blev vækket af lyden af sirener, da både ambulancer og politibiler kom drønende til adressen. 

- Klokken 7:20 var der en masse sirener og alarmer, og der var flere politibiler og ambulancer ude foran opgangen, lød det fra en af naboerne.

Politiet ville ikke fortælle, hvorfor de var til stede i lejligheden, men de ville dog gerne bekræfte, at de var til stede i den gade, hvor Sidney Lee boede i en lejlighed sammen med sine forældre. 

Ude foran døren til opgangen lå der blomster og en sidste hilsen til den afdøde reality-stjerne. 

Forældrene ønskede ikke at fortælle om dødsfaldet til SE og HØR tirsdag eftermiddag, men gav dog udtryk for, at de var glade for de mange hilsner, der var strømmet dem i møde efter det tragiske dødsfald. 

Sponsoreret indhold