Kendte20. maj 2020

Sia overrasker: Har adopteret to teenagesønner

Den parykbærende sanger afslører, at hun har adopteret to teenagedrenge
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sangeren Sia er omgærdet af mystik, og det er ikke meget, man kender til den 44-årige sangers privatliv.

Tilbage i januar afslørede hun, at hun havde adopteret en søn, og nu fortæller hun, at hun har adopteret ikke én, men to sønner.

Sia fortalte de overraskende nyheder, da hun gæstede radiostationen SiriusXM.

- Jeg adopterede faktisk to sønner sidste år. De var 18 år, de er begge 19 år nu. De var ved at blive for gamle til plejebørnssystemet, og ja, jeg elsker dem, fortalte hun i radioprogrammet.

- De finder det svært at være i karantæne, den ene mere end den anden. De gør begge ting, der er godt for dem, mange uddannelsesmæssige ting.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_editorial_5780810a_0.jpg
 Foto: MEGA

Sia viser sjældent sit ansigt. Foto: MEGA

"Chandelier"-stjernen breakede den store nyhed i en bisætning i et interview i magasinet GQ tilbage i januar - og det var ikke engang en artikel om hende selv, men om kollegaen Diplo.

- Størstedelen af vores forhold bliver brugt på ikke at have sex, så vi ikke ødelægger vores professionelle forhold, for han er super duper hot, fortalte hun til GQ.

Og så var det, at hun smed bomben om, at hun var blevet mor:

- Dette år skrev jeg en besked til ham og sagde: "Prøv og hør, du er en ud af fem mennesker, som jeg er tiltrukket af, og nu, da jeg har besluttet mig for at være single resten af mit liv og lige har adopteret en søn, så har jeg ikke tid til et forhold... Hvis du er interesseret i uforpligtende sex, så skriv til mig.

Sponsoreret indhold