Kendte1. juli 2020

Sia i vild afsløring: Jeg er blevet bedstemor

Den australske sangerinde Sia overrasker og fortæller, at hun nu er blevet bedstemor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sia_0.jpg
 Foto: MEGA

Det er nok de færreste, der kan kalde sig selv bedstemor i en alder af blot 44 år. Ikke desto mindre er det lige nøjagtigt den titel, sangerinden Sia nu kan prale med.

Sangerinden fortæller i et interview med Apple Music, at en af hendes adopterede sønner nu er blevet far, og det betyder altså, at Sia officielt er blevet farmor.

- Min yngste søn har lige fået to babyer. Jeg er en fucking bedstemor, siger hun.

- Jeg ved det, okay? De kalder mig Nana.

Men det kælenavn er "Chandelier"-sangerinden dog ikke helt tilfreds med, og har derfor ladet sig inspirere af ingen ringere end "Keeping Up With the Kardashians"-overhovedet Kris Jenner.

Kris forsøger nemlig at overbevise sine i alt ti børnebørn om, at de skal kalde hende "Lovely" i stedet for farmor, mormor eller bedstemor.

Det er ikke længe siden, at Sia kunne fortælle, at hun havde taget beslutningen om at adoptere to drenge, der var ganske tæt på at være voksne.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega20439_045.jpg
 Foto: MEGA

Når Sia optræder eller er på den røde løber, er det gerne med et tildækket ansigt. Den 44-årige bedstemor har tidligere udtalt, at det skyldes, hun ikke ønsker at blive genkendt i offentligheden. (Foto: MEGA)

- De var begge 18 - de er begge 19 år nu. De var vokset ud af plejefamiliesystemet. Ja, og jeg elsker dem.

- Det er en velsignelse for mig. Jeg tror, de reddede mig, så jeg er i himlen, kunne Sia fortælle i et interview med Good Morning America.

Sia, der har det fulde navn Sia Kate Isobelle Furler, begyndte sin karriere tilbage i midten af 90'erne som sangerinde i et jazzband. Det kommercielle gennembrud kom først med albummet "We Are Born" i 2010.

Siden da har hun stået bag megahits som "Titanium", "Wild Ones", "Elastic Heart" og "Chandelier".

Sponsoreret indhold