Kendte13. april 2024

Shu-bi-dua aflyser koncert: Blev hentet af ambulance

Shu-bi-dua-guitaristen er kommet til skade forud for aftenens spilletjans, og bandet må derfor aflyse koncerten
Pressemøde i Tivoli med Shubidua i forbindelse med deres 50 års jubilæum. Peter Q. Geisling er vært og deltager. Desuden kommer Michael Hardinger, Kim Daugaard, Jørgen Thorup og Kasper Daugaard.
Shu-bi-dua-guitaristen B-Joe Johansen (forrest i midten) har brækket håndledet to steder.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Guitaristen fra Shu-bi-dua B-Joe Johansen er faldet og kommet gelvaldigt til skade.

Det oplyser han selv i et opslag på sin Facebook-profil.

- Alting har en ende... Jeg faldt uheldigt efter koncerten og autografskrivningen i går aftes og brækkede mit håndled hele to steder, skriver B-Joe Johansen og fortsætter:

- Jeg blev hentet af en ambulance i Herning Kongrescenter og har brugt aftenen og natten på Herning Sygehus med at blive lappet sammen af de dygtige læger. Desværre bliver jeg nødt til at aflyse alle koncerter de næste par måneder. Armen er lagt i gips. Æv!!!.

B-Joe Johansen fortæller, at han desværre må aflyse forestående koncerter en række måneder frem, og det betyder derfor også, at bandet har set sig nødsaget til at aflyse aftenens koncert på Riva Bistro & Bar.

- Det er med stor beklagelse vi desværre må aflyse SHUBIDUA koncerten i aften på Riva. Vi er netop blevet ringet op af bandets manager, der fortæller, at B-Joe, der er guitarist i bandet, i går aftes faldt og brækkede sit håndled to steder, skriver stedet på Facebook.

Sponsoreret indhold