Kendte26. august 2021

Shots til alle: Kanye West uddeler covid-vacciner til koncert

Når Kanye West inviterer til koncert, så bliver det uden krav om negative coronatest. Til gengæld kan man få sig en vaccine på stedet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den amerikanske rapper Kanye West inviterer endnu en gang fans til en stor lyttekoncert, hvor ordsmedens kommende album, "Donda", vil blive spillet.

Og hvis fans stresser over at skulle fremvise negativ coronatest eller coronapas, så er der ingen grund til at skulle bekymre sig. Den 44-årige Kanye West stiller nemlig ingen krav om at skulle vise hverken det ene eller det andet ved indgangen - udover en koncertbillet, naturligvis.

Til gengæld vil det være muligt at sikre sig en af de 1.500 vaccinedoser, der bliver stillet til rådighed ved koncertstedet i Chicago.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kanye-west_0.jpg
 Foto: MEGA

Kanye West tilbyder både Pfizer og Johnson & Johnson til sin kommende koncert. (Foto: MEGA)

Det bekræfter en talsperson fra Soldier Field, som er det fodboldstadion, hvor den store lyttefest skal afholdes, ifølge TMZ.

Vaccinemenuen står både på to-skudsvaccinen fra Pfizer og enkeltskudsvaccinen fra Johnson & Johnson. De koncertgæster, der får tilbudt Pfizer-vaccinen vil blive mødt af kommunale sundhedsarbejdere, der står til rådighed for at hjælpe med at booke tid til andet stik.

Det er ikke første gang, at Kanye West tilbyder en covid-vaccine til en af sine koncerter. Ved sit lyttearrangement i Atlanta var det også muligt at få et skud.

Ifølge Billboard var der dog kun 4 ud af de i alt 40.000 fremmødte gæster at takke ja til tilbuddet.

Sponsoreret indhold