Shay Mitchell hudløst ærlig: Viser vild forvandling

Foto: MEGA

Den 33-årige ”You”-skuespillerinde Shay Mitchell lægger ikke skjul på, at 2020 blev et år, hvor hun havde mere fokus på at have det rart og komme helskindet igennem karantænetiden - end sund krop og motion.

Men hyggen blev for meget, og hun valgte derfor at lægge sine nye og dårligere vaner på hylden, da vi ramte januar måned for at få en frisk start på det nye år.

Det afslører hun på sit nyeste opslag på sin Instagram-profil.

Her har hun lagt et billede op af sig selv før og efter fire ugers benhårdt arbejde – og resultaterne er bestemt ikke at tage fejl af!

- Jeg lærte om psykisk og mental sundhed og selvkærlighed, og derfor lavede jeg en pagt med mig selv om, at 2021 skulle være anderledes. Jeg ville gerne fokusere på mig selv igen, for jeg er den bedste version for Atlas – og alle andre – når jeg passer på mig selv, skriver hun blandt andet til billedet.

Artiklen fortsætter under opslaget

Hun afslører, at hun i januar gik i gang med at træne dedikeret igen, og at det alligevel kun har været 30 minutter om dagen, fem dage om ugen i fire uger.

- Jeg har elsket at skulle stå op de sidste uger, og det at have en god rutine og en challenge. Jeg føler mig sundere, mere energisk og engageret… hvilket gør mig til en bedre mig, skriver hun videre.

Mitchell blev mor for første gang tilbage i oktober 2019, da hun fødte hende og kæresten Matt Babels lille datter Atlas.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close