Shay Mitchell afslører kønnet på sin baby på den vildeste måde

Foto: MEGA

Det er ikke længe siden, at "Pretty Little Liars" og "You"-stjernen Shay Mitchell afslørede for verden, at hun venter sig sit første barn sammen med sin kæreste Matte Babel. 

Dengang lovede hun sine fans, at de ville få lov at følge graviditeten tæt på YouTube - og det løfte indfrier hun i den grad.

Hun inviterer nemlig sine fans med helt tæt på, da det kommende forældrepar får at vide, om de skal have en dreng eller en pige. 

Og det sker på en utraditionel måde - og faktisk er det ret vildt og dramatisk. For Shay har inviteret ikke bare én, men to Power Rangers indenfor. 

At dømme ud fra Shays reaktion er hun lige så overrasket som de seere, der ser videoen med afsløringen af kønnet, da de to Power Rangers pludselig står i hendes baghave - en blå og en lyserød. 

- En blå Power Ranger. Jeg vidste det, vent. Vi skal ikke have tvillinger, råber Mitchell i videoen. 

Så begynder kampen! Den blå og den lyserøde Power Ranger kæmper mod hinanden foran en måbende Shay og hendes kæreste Matte Babel. De slår og sparker hinanden - og pludselig ender de i poolen.

Det er her, den lyserøde Power Ranger til sidst tager sejren og lander i armene på Shay og Matte - og Shays første reaktion til nyheden:

- Oh my God! Alle vidste det, siger hun. 

Det viser sig, at seks ud af otte personer, de har spurgt, har forudset, at parret ville få en pige - men de har selv været overbevist om, at de ville få en dreng. 

Du kan se den vilde video herunder: 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close