Kendte 22. november 2021

Shawn Mendes hvem? Camila Cabello plejer hjertesorgerne med et makeover

Camila Cabello var nærmest ikke til at kende, da hun viste sit nye hår og look frem i anledning af søndagens American Music Awards
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Normalt dukker den 24-årige sangfugl Camila Cabello gerne op på den røde løber med sit imponerende, sorte hår, men da årets udgave af American Music Awards løb af stablen søndag, var det med et helt nyt look.

Den forhenværende Fifth Harmony-sangerinde kunne vise sit vilde glow-up frem på Instagram, hvor hun har delt en række billeder af sin nye mintgrønne hårfarve.

Det sker få dage, efter sangerinden i fællesskab med popstjernen Shawn Mendes kunne meddele, at parret ikke længere er kærester.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Foto: MEGA

Camila Cabello og Shawn Mendes danner ikke længere par. De nåede at være kærester i to år. (Foto: MEGA)

- I clean up ok, skriver hun til billederne med hentydning til, at hun faktisk godt kan ende med at se ret godt ud, når hun først går i gang med at gøre sig i stand.

Til sammenligning har sangerinden også delt et billede af sig selv, hvor hun viser, hvordan hun så ud, inden aftenens makeover blev igangsat.

Camila Cabello afslører ikke i sit opslag, hvorvidt den vilde hårfarve er permanent, men én ting er helt sikkert, og det er, at mange af hendes 58,8 millioner Instagram-følgere er vilde med det nye look.

- Du er virkelig, virkelig smuk . Jeg elsker dig , skriver en af hendes følgere.

- Du ser SÅ godt ud, skriver en anden.

Et par fans hentyder også i kommentarsporet til, at hun har et helt særligt breakup-glow over sig forstået således, at det tilsyneladende ikke har været en skidt ting for Camila at slå op med den 23-årige Shawn Mendes.

- Hej folkens, vi har besluttet at slutte vores romantiske forhold, men vores kærlighed til hinanden som mennesker er stærkere end nogensinde, lød den officielle udmelding fra parret, da de torsdag afslørede deres brud.

- Vi startede vores forhold som bedste venner, og vi vil fortsætte med at være bedste venner. Vi sætter virkelig pris på jeres støtte fra starten og fremadrettet, lyder resten af beskeden.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Camila og Shawn mødte hinanden tilbage i 2014, men blev først officielt kærester i 2019.

Mendes har tidligere afsløret, at mange af hans populære popsange er skrevet til Cabello.

Sponsoreret indhold