Kendte30. september 2023

Shawn Mendes går viralt: Taber alle sine dagligvarer på jorden

Ups...
Los Angeles, CA - *EXCLUSIVE* -
Her går det helt galt for den arme Shawn Mendes, der nu er gået viralt.
 Foto: Ritzau Scanpix/Backgrid

Det kan godt være, at tanken om at være rig og berømt lyder rigtig god for mange, men det må altså ikke være særligt sjovt at have paparazzifotografer rendende efter sig, når man har en dårlig dag.

Og sådan en dag havde Shawn Mendes forleden.

Her blev han nemlig spottet ved sit hus efter at have været ude og lave lidt indkøb til køleskabet, da det gik helt galt.

Det skriver TMZ.

Ifølge det amerikanske medie havde Shawn Mendes parkeret sin bil i sin indkørsel, hvorefter han gik ud og åbnede sit bagagerum for at bære sine varer indenfor.

Desværre for sangeren havde indkøbsposerne rykket sig en smule rundt under køreturen hjem, og de faldt derfor pladask ned på jorden, hvorefter flere grøntsager rullede hele vejen ud foran porten.

Uheldet skete, mens Shawn Mendes lukkede sin port, og popstjernen måtte derfor på ydmygende vis kravle hen til døren for at gå ud og samle dem op.

Og han så bestemt ikke tilfreds ud med situationen, der selvfølgelig blev filmet af de tilstedeværende paparazzifotografer, og som siden er gået viralt på sociale medier, hvor episoden er blevet set millioner af gange.

Sponsoreret indhold